Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Urozmaicenia
Urozmaicenia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Nie wiem zbytnio gdzie podpiąć ten temat więc piszę tu.
Pomyślałem sobie że skoro tyle mówicie o tym 3D i zachwalacie co to za możliwości się otwierają, że w wersji 3D można by wprowadzić system noc/dzień lub pogoda, myślałem też o porach roku ale to już przesada. Wielu graczy nie zwraca na to uwagi ale mi osobiście spodobało by się podzielenie gry na noc i dzień, chodzi mi o to aby mapki np. Alaril karczma która jest bardzo nasłoneczniona gdy zapada zmrok przyciemnić. Pogoda tego chyba nie trzeba tłumaczyć. Takie urozmaicenie gry wprowadziło by graczy w jakiś nowy klimat gry nwm jak to opisać w każdym razie ja bym to docenił Poza tym można by w podziale noc/dzień wprowadzić specjalnych npc lub dodać specjalne zlecenia. Głosujcie w ankiecie co o tym myślicie. _________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
3 Sie 2015, o 08:09 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Po wersji 3D i podklasach takie urozmaicenie byłoby super. Rozumiem, że pora dnia w grze byłaby zależna od godziny w realnym świecie?
_________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
3 Sie 2015, o 09:14 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
O ile dobrze pamiętam, to w opisie nowego silnika 3D była wzmianka m.in. o planie wprowadzenia zmiennej pogody. Jak z dniem i nocą - nie wiem.
_________________ Druid 54 i rośnie Barba 40 (szykowany pod PVP) |
3 Sie 2015, o 10:20 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pogoda ma wejść wraz z wersją 3D. W starym demo była opcja włączenia deszczu, więc pewnie wejdzie. http://test.taern.com/demo/map.html
_________________ Barba 73-Usunięty Ryc 75-ON ,,Fart jest nieodłączną częścią skila''-ViconiaDeV |
3 Sie 2015, o 10:57 |
|
Uczeń Simona
|
Pomysl swietny i warty wysilku ekipy!
_________________ Heremon sprzedaje mi zioło. |
3 Sie 2015, o 11:43 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Skoro taka opcja ma wejść proponuje dać możliwość włączania/wyłączania danych efektów,bo dla niektórych jest to strata kilku cennych FPS'ów
|
4 Sie 2015, o 18:24 |
|
Błądzący w Tunelach
|
hehe dobre
_________________ |
4 Sie 2015, o 18:31 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 67 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |