Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pet skorpion
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Dodać dotkliwe ukąszenie, skill analogiczny do skilla sheeda.
_________________ Step 1: Troubleshot. Step 2: Debug. Step 3: look step 2. Step 4: Polish. Step 5: Shine on. |
|
14 Sie 2015, o 22:10 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Tablon napisał(a): Dodać dotkliwe ukąszenie, skill analogiczny do skilla sheeda. Rozbudowany pomysł... zapytam wprost - po co? _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
15 Sie 2015, o 10:54 |
|
|
Uczeń Simona
|
Zapytam wprost: po co hejtujesz?
Umiesz ty dziecko w ogóle czytać? To masz: http://blog.taern.com/obecnie-pracujemy-nad-cz-79/ Jedynie unikalny borsuk jest mniej popularny. _________________ Step 1: Troubleshot. Step 2: Debug. Step 3: look step 2. Step 4: Polish. Step 5: Shine on. |
|
16 Sie 2015, o 01:03 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Skorpion ma już dotke
_________________ Ryc 92lvl --> Ostlor (jeszcze żyje) Dr 53lvl --> Duneb (off) |
|
16 Sie 2015, o 01:36 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Tablon napisał(a): Zapytam wprost: po co hejtujesz? Umiesz ty dziecko w ogóle czytać? To masz: http://blog.taern.com/obecnie-pracujemy-nad-cz-79/ Jedynie unikalny borsuk jest mniej popularny. Hejtuję? Pytam wprost. W ogóle ktoś już napisał, że skorpion ma dotkliwe. I proszę nie takim tonem, czy ja Cię obrażam? _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
16 Sie 2015, o 10:21 |
|
|
Uczeń Simona
|
Acha. Czyli wiki po prostu nieaktualna. Dzieki, temat do zamknięcia.
Tak, hejtujesz. I masz oro jak cie spotkam o ile pump mi nie wyskoczy. _________________ Step 1: Troubleshot. Step 2: Debug. Step 3: look step 2. Step 4: Polish. Step 5: Shine on. |
|
16 Sie 2015, o 12:03 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Wiki jest w wielu miejscach nieaktualna, borsuk nie jest "niepopularny" a trudny do zdobycia - wygrywało sie go w cosplay'ach na zlotach, więc proste, że go nie ma.
A TrueOgre zadał to pytanie, które każdy powinien - bo napisałeś krótki wniosek, bez jakiegokolwiek opisu pomysłu i argumentu za tym, aby był on wprowadzony i zwyczajnie poprosił o to. A, że olewając na wstępie odbiorców pomysłu sam od razu tego opisu nie daleś to pytanie padło takim tonem jakim powinno, tyle. _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
16 Sie 2015, o 12:35 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Tablon napisał(a): Tak, hejtujesz. I masz oro jak cie spotkam o ile pump mi nie wyskoczy. Policja? Przyjedzcie do Taernu Nie ma to jak założyć temat o pecie o którym się nic nie wie |
|
16 Sie 2015, o 15:44 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Torkil za delikatny jesteś dla niego, on potrzebuje twardej i konstruktywnej krytyki
|
|
16 Sie 2015, o 15:55 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 44 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |