Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kupno Golda
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam, kiedys jeszcze jak istniało s4 to kupowanie platy było opłacalne ponieważ sellało sie po 1:20 nawet a od czasu fuzji 1:15 juz teraz 1:13 teraz juz mało co bo główną walutą jest gold a na s4 była platyna, ale do czego zmierzam moze zrobicie możliwość kupowania golda ? ponieważ po kupnie platyny człowiek sie głowi jak so sprzedać by chodz w miarę na tym wyjść.
|
11 Wrz 2015, o 21:05 |
|
|
To popyt i podaż na plate ustala jej cene, zysk jest zawsze nawet gdy dostajesz 1k/szt
|
11 Wrz 2015, o 21:42 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Kupno złota - po co? Chyba dlatego, że ktoś tu nie umie zarobić
Dla zarobku polecam robienie ogniw/flaszek/elementów/zlecek na zloto/drop itemków do flaszek tudzież elementów. Zresztą ekipa stara się "usunąć nadmiar złota" aby gracze kupowali platyne. Więc pomysł raczej nie przejdzie. Btw. głowisz się nad sprzedaniem platy? Na s7 co 1h widzę przynajmniej 3 osoby które mają chęć kupna platki. I tak jak Seba napisał - zysk jest nawet wtedy kiedy zrobisz 1k _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
11 Wrz 2015, o 21:58 |
|
Chodząca legenda
|
Jedno pytanie - za co chcesz kupić złoto?
Cały ten temat to jakaś bzdura napisana bez ładu, bo ktoś kiedyś kupił drożej i teraz sprzeda taniej. Niestety jest problem. Podstawową walutą jest złoto, zawsze nią było. To platynę kupuje się za złoto, które zdobywa się w grze a nie odwrotnie - za platynę kupuje się złoto. Ja ktoś kupił kilkadziesiąt tysięcy platyny po 5k, a później sprzedawał po 25k to jest git, ale jak odwrotnie to już źle. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
11 Wrz 2015, o 22:39 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 77 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |