Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Odkupienie sprzedanego sprzętu.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Że dawno nie spamiłam na forum, własnie mi wpadł pewien pomysł (nie wiem czy był, jestem za głupia na szukanie), w większości grach MMO jest możliwość odkupienia sprzętu, który sprzedalismy w danym sklepie za tą samą cenę sprzedaży. No więc, gdyby ktoś po pijaku lub niechcący coś sprzedał - mógłby odkupić to za tę samą cenę, za którą sprzedał. Taki przedmiot mógłby stać w sklepie w którym sprzedalismy 24h bądź 2 dni. Zostałoby to ustalone, ofc. :>
_________________ I'm died |
|
27 Wrz 2015, o 00:59 |
|
|
|
Ja bym wolał podwójny komunikat, kiedy chcemy wyrzucić lub pojedynczy kiedy chcemy sprzedać jakiegoś rarka, albo przedmiot który został ulepszony, coś typu "Czy na pewno chcesz sprzedać #NAZWA# +X ?"
Spoiler:
|
|
27 Wrz 2015, o 01:30 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Sprzedałaś twój problem.
Każda gra musi mieć jakieś ograniczenia, niedługo ktoś wyjedzie z pomysłem żeby targować się z kowalem itp. _________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
|
27 Wrz 2015, o 17:14 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Ja nic nie sprzedałam, a poza tym tu nie ma ograniczen bo duzo rzeczy jest skapione z innych gier ;P
_________________ I'm died |
|
27 Wrz 2015, o 20:30 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
uuu no eee ja to jestem za chociaz troche sie zastanawiam no bo wiecie roznie to bywa ale zeby nie faworyzować zadnej ze stron bede po srodku
|
|
27 Wrz 2015, o 20:56 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 93 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |