Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Damskie postacie - ubiór
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Paź 2015, o 10:09 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Emanuella |
Może warto by było zmienić ubiór na bardziej kobiecy dla żeńskich postaci, analogicznie do tych które są... Na pewno wszystkie grające babeczki się ucieszą
Pozdrawiam Ekipę i proszę o rozważenie propozycji pozytywnie |
|
5 Paź 2015, o 11:06 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Z tego co pamiętam było o tym już dyskusja:) Po za tym z tego co kojarzę skończyło się na tym że wszelkie sprawy "graficzne" będą uwzględniane po wejściu 3d do gry, więc.. Musimy czekać:P
|
|
5 Paź 2015, o 11:38 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Paź 2015, o 10:09 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Emanuella |
No, ja też kojarzę, że kiedyś nawet ktoś z Ekipy proponował, że takie zmiany wprowadzi, ale się rozeszło po kościach najwidoczniej... Dlatego wrzuciłam ten temat :/
|
|
5 Paź 2015, o 22:40 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Respekt napisał(a): Z tego co pamiętam było o tym już dyskusja:) Po za tym z tego co kojarzę skończyło się na tym że wszelkie sprawy "graficzne" będą uwzględniane po wejściu 3d do gry, więc.. Musimy czekać:P Widzę, że te 3d to takie nowe podklasy... Z tego co pamiętam sprzęt był chyba poprawiany, żeby lepiej leżał na na żeńskich postaciach. I co rozumiesz przez bardziej kobiecy?? Falbanki? Zbroje z dekoltem? Jeroszki na obcasie? Patelnie zamiast tarczy? |
|
5 Paź 2015, o 23:24 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Cycki!
_________________ Barba 73-Usunięty Ryc 75-ON ,,Fart jest nieodłączną częścią skila''-ViconiaDeV |
|
6 Paź 2015, o 07:18 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
ProfesyjnaProfa napisał(a): Cycki! Podobno są przewidziane w czy de Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
6 Paź 2015, o 08:14 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Pirek napisał(a): Jeroszki na obcasie? Patelnie zamiast tarczy? Patelnie to ja bym chetnie zobaczyl w Taernie A te obcasy to mozna by zrobic we wszystkich butach, aczkolwiek niekturych niepotrafie se wyobrazic. I oczywiscie te napiersniki z wyklepanym dekoltem albo jak kolega to ują "cycki". |
|
7 Paź 2015, o 20:42 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
I może darmowe słowniki dla analfabetów?
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
7 Paź 2015, o 20:58 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Odnoście kobiecych postaci i ciuszków - da się, nie mówcie że nie, vivienne z nowego q jest wzorowo zrobiona jak na taką grafike http://screenshooter.net/102518860/ylqyuph
_________________ Bo w życiu i w grze trzeba sobie pomagać |
|
20 Paź 2015, o 17:40 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Eist napisał(a): Odnoście kobiecych postaci i ciuszków - da się, nie mówcie że nie, vivienne z nowego q jest wzorowo zrobiona jak na taką grafike http://screenshooter.net/102518860/ylqyuph Dzięki Bogu, że nie stała na 3 slocie bo w tych butach na tej karcie orzeł jak nic Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
20 Paź 2015, o 19:25 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 124 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |