Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Odsuń sie chamie!!
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł polega na dodaniu jakiegoś pola siłowego, lub terenu na którym nie można stanąć dookoła popularnych npc jak sulog, konwojenci.
Pole to sięgało by na tyle blisko, że z jego granicy można by prowadzić dialog, a na tyle daleko, że postacie rozmawiające nie uniemożliwiały by bezpośrednie klikniecie na npcu. W tej chwili w popularnych miejscach bywa taki natłok graczy że zagadać z npc można jedynie z listy po lewej, a bywa ze nie jest na 1 stronie, ani nawet na 2giej. _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
|
8 Paź 2015, o 15:47 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
+
Np ludzie mają tendencję odpoczywać przy samym wejsciu do wieży(klikaja odpoczynek orazu po wyjściui insty.) przez co ciężko jest się tam wklikać. Przy konwojentach często jest tak samo. |
|
8 Paź 2015, o 15:59 |
|
|
Uczeń Simona
|
Co do NCP to można kliknąć takiego na bocznym pasku i dołączyć do "gaduł".
Co do wejść typu wieża/fyo/modła itp wystarczy wstawić niewielkie czerwone pole tuż przed samym wejściem problem w dużym stopniu powinien sam się rozwiązać. Przed wejściem do Kemek to pewnie musiało by być czarne |
|
8 Paź 2015, o 19:48 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
moooo napisał(a): Co do wejść typu wieża/fyo/modła itp wystarczy wstawić niewielkie czerwone pole tuż przed samym wejściem problem w dużym stopniu powinien sam się rozwiązać. Przed wejściem do Kemek to pewnie musiało by być czarne A później założyć temat na forum aby usunęli czerwone bo łapią cię zanim wyjść zdążysz? Może to dlatego, że gram na "wyludnionym" serwer 5 rzadko spotykam się z tym problemem, ale mi to nie przeszkadza. Taern ma kilka problemów bardziej drażniących niż utrudnione wejścia do lokacji/rozmowy z npc. _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
8 Paź 2015, o 20:03 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Jestem na tak, może wtedy dało będzie się normalnie wejść do wieży
_________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
8 Paź 2015, o 21:45 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |