Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenie na kasę
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Wrz 2013, o 11:54 Posty: 6 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: rycerzmora |
Co sadzicie o tym żeby zrobili zlecenie na kasę dla lolków taka mini wersje jak jest od 55 lvl-a żeby było np od 20 lvl-a które dawałoby chociaż po te 100 k golda dla takiego lolka to jest kasa na eq nie wiem jak na innych serverach ale u nas wołają sobie po 600 k za arcan
|
13 Paź 2015, o 02:16 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Do zarobku na niższych poziomach służą małże, nasionka, halit, robienie flaszek, sprzedawanie surek na elementy itp.
Zlecko na kasę jest swego rodzaju nagrodą za czas poświęcony na wbicie 55 poziomu ;] //EDIT A jeśli chcesz tanio kupować rary, to zapraszam na serwer HC. |
13 Paź 2015, o 02:23 |
|
Uczeń Simona
|
jest takie, od garsuma zbieramy grymuary czy jakos tak i dostajemy 20k za to. pieniadze adekwatne do poziomu
_________________ GoodNight - Voodoo - 65- OFF GoodNighthc - Voodoo - 49- OFF |
14 Paź 2015, o 16:42 |
|
Walczący z drzewcami
|
Simza też się kłania ze swoim zbieractwem. Jest o tyle lepsze od Garsuma, że możesz go wykonywać co 30 min, a nie 24h.
_________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
14 Paź 2015, o 16:45 |
|
|
poza tym
1.Nie każdy musi mieć pełne eq w rarach, jak na dru nie miałem Diabolo to oznaczało, że nie ma dla zlecen na kase? Ani mój sh(48) ani vd(41) nie maja arcanów 2.Ceny zaleza od tego jaki jest popyt i podaż 3. Ja moge wolac 20kk za Martumal, zalozysz temat, że ktos wola 20kk za Martumal i nie masz jak zarobic? |
14 Paź 2015, o 16:50 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 102 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |