Strona 1 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Licznik online
Licznik online
Autor | Wiadomość |
---|---|
Zabójca Tilsai
|
Witam
Co myślicie o tym by wprowadzić licznik czasu online na danej postaci? Liczył by on łączny czas przez który graliśmy na naszej postaci, taka ciekawostka dostępna pod cmd /online. Format wyświetlania: DD.HH.MM.SS Nephalem napisał(a): Kod: while (player.status=offline) { delay (1000); time++; }; _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 Ostatnio edytowany przez HELLSING, 20 Mar 2017, o 00:59, edytowano w sumie 1 raz |
20 Paź 2015, o 00:35 |
|
Inżynier
|
Szkoda że taki licznik nie działałby od początku założenia postaci, aż się boję tego ile zmarnowałem życia
|
20 Paź 2015, o 13:13 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Zawsze mozesz w przegladarce sprawdzic czas spedzony na stronie.
|
20 Paź 2015, o 13:23 |
|
Inżynier
|
Tylko że od poczatku gry zmieniałem pare razy komputer, nie raz czyściłem cookies itd, wiec nic mi po tym ^^
|
20 Paź 2015, o 14:31 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Prosta matma:
usredniajac 3 lata stazu 3x365 średnio 2/3h dziennie 1095x2,5 wynik okolo 114 dni :d _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
20 Paź 2015, o 15:03 |
|
Zabójca Tilsai
|
No cóż, nie każdemu chce się to liczyć, poza tym nie każdy gra codziennie i tyle samo
Taki licznik byłby fajną sprawą, każdy mógłby sprawdzić ile życia zmarnował na taernie _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
21 Paź 2015, o 23:00 |
|
Współpracownik Gnarla
|
raz gram kilka dni przez nawet 10h a czasem wcale przez kilka/kilkanascie dni wcale jedynie z logowaniem po premium.
Ogólnie temat był by ok z poczatkiem całej gry, teraz zliczene czasu gry to jedynie z rachunkiem sumienia :/ _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
22 Paź 2015, o 00:55 |
|
Uczeń Simona
|
Ale jak nie przyda się Tobie, to za to może być użyteczne dla nowych graczy, którzy dopiero założą postacie. Jak najbardziej na tak.
_________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
22 Paź 2015, o 06:43 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Nie. Serwer byłby jeszcze bardziej obciążony obliczeniami.
Użyteczne dla nowych graczy?? Większość to nawet nie zabawi 2h jeśli gra im się nie spodoba A dla tych którzy zostaną pewnie nie będzie to miało znaczenia @Down Wiesz, wystarczy komputer z 2000 roku aby mieć 20/30 fps. Ale żeby grać bardzo komfortowo trzeba mieć jeszcze dobry internet Z resztą ja nie mówię że serwer jest słaby tylko że byłby bardziej obciążony _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. Ostatnio edytowany przez TrueOgre 22 Paź 2015, o 20:44, edytowano w sumie 2 razy |
22 Paź 2015, o 17:43 |
|
Zabójca Tilsai
|
TrueOgre napisał(a): Nie. Serwer byłby jeszcze bardziej obciążony obliczeniami. Użyteczne dla nowych graczy?? Większość to nawet nie zabawi 2h jeśli gra im się nie spodoba A dla tych którzy zostaną pewnie nie będzie to miało znaczenia Myślę że taki zwykły algorytm nie obciążyłby serwerów _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 Ostatnio edytowany przez HELLSING, 20 Mar 2017, o 00:53, edytowano w sumie 1 raz |
22 Paź 2015, o 19:03 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 56 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |