Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
konto offline
konto offline
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 5 Kwi 2015, o 23:47 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Mosiadz |
to znaczy ze będzie można założyć postać na serverze offline , będzie tam się mogło robić co się będzie chciało np. 140lvl po 1000zręki 500siły 1000 wiedzy 500 mocy i 5000życia/many/kondycji . i będą komendy np /exp 90000000. i będzie przebijać próg lvl a w statykach będzię można pozmieniać np . korzenie za aurę cienia .
PROSZĘ TEGO NIE MYLIĆ Z SERVEM DLA TESTERÓW i np eq. Gdyby się an jechało na hełm pokazała by się lista rarów i moglibyśmy kliknąć np na .Garthil i on by pojawił się w ekwipunku. Co to tym sądzicie? taki server to fajny pomysł, bo by sie mogło bulidy itp |
24 Paź 2015, o 08:24 |
|
Uczeń Simona
|
Rozumiem ze chodzi Ci o to żeby stworzyli Server dla każdego gracza na ktorym będzie można sie pobawić? Czy cos potestować. Bo jesli dobrze pamiętam to do testowania jest juz s0 a do "zabawy" mamy larkas/s5/s7/HC
_________________ Tak. |
24 Paź 2015, o 08:58 |
|
Rejestracja: 5 Kwi 2015, o 23:47 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Mosiadz |
chodzi mi o server taki offline, coś takiego jak gothic II, że sam grasz i sie 'bawisz'
|
24 Paź 2015, o 10:06 |
|
Uczeń Simona
|
I powiedz mi na co Ci takie cos? Jak zrobią taki serwer to większość osób prawdopodobnie bedzie przesiadywala na nim i sie bawila a tego raczej nie chcemy .
_________________ Tak. |
24 Paź 2015, o 10:15 |
|
no tak, ale szybko im sie znudzi i będą lepsi bo już to ogarną wszystko jakie eq itp . i już nie będzie spamu np od jakiego lvl moge iść... jaki pierścień...
|
24 Paź 2015, o 10:25 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nie, ten pomysł jest idiotyczny. Chcesz gothica 2 to sobie w niego pograj to jest gra MMO czyli ONLINE
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
24 Paź 2015, o 10:40 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Wprowadzenie czegoś takiego według mnie spowodowałoby gwałtowne odejście graczy i pustki na serverach, jak i znudzenie całym taernem. Dlaczego?
Dlatego, że każdy nowy mógłby sobie zrobić taką postać, zwiedzić wszystkie lokacje w 15 minut i przejść solo każdą instancję, wykonać wszystkie questy od machnięcia ręki i poznać każdy aspekt gry w kilka dni, przez co dalsza gra na serverze normalnym nie dawałaby już przyjemności, no bo co tu odkrywać? Jestem na NIE _________________ Tikki! Kropkuj! Taaaaaaak! Niesamowita Biedronkaaaaa! |
24 Paź 2015, o 18:46 |
|
chodziło mi tylko o eq i bossy np respawn 3x griizly 2x lemp bez zwiedzania bez q
|
24 Paź 2015, o 23:32 |
|
Pogromca Valdaroga
|
A cel takiego serwera? Czemu to miałoby służyć?
Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
25 Paź 2015, o 00:28 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 129 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |