Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Przycisk zerujący hotki
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
W trakcie walki między jedna runda a następna mam czas na zmiane ataków. Jeśli ktoś ma premke ma 4 możliwości ustawienia róznych kombinacji ataku/defa. Gracze bez tego udogodnienia maja o wiele trudniej. Poza tym takie profesje jak np Druid musza czesto w ostatniej chwili zmieniać te ustawienia w zależnosci do tego co się dzieje w walce. Klikanie na kółkach, kropkach, kreskach w celu ich wyzerowania zabiera mnóstwo czasu. Załatwiłby to jeden przycisk i można by było w spokoju porozdzielać te 12/13/15 pkt
_________________ Nie traktuj życia serio - I tak nie wyjdziesz z niego żywy! |
|
29 Paź 2015, o 18:21 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Zawsze możesz też zmieniać taktykę w trakcie kiedy bijecie bossa/mobka. Gra ma być trudna
_________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
29 Paź 2015, o 21:13 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Gra ma być trudna ale taki przycisk za platynę albo do platynowego konta premium byłby całkiem spoczko
|
|
30 Paź 2015, o 19:24 |
|
|
Chodząca legenda
|
Wystarczy zapisać pustą taktykę i mamy przycisk zerujący hoty.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
30 Paź 2015, o 20:12 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Szczególnie gdy się nie ma premki. Wtedy byłoby możliwe tylko jedno ustawienie hotek. A drugie zostawić puste.
_________________ Nie traktuj życia serio - I tak nie wyjdziesz z niego żywy! |
|
31 Paź 2015, o 19:55 |
|
|
Chodząca legenda
|
Jeśli opcja manipulacji hotami w ilości > 2 jest dostępna jako premium, to dodanie samego przycisku zerującego hoty - czyli innymi słowy trzeciej pustej taktyki - też nie byłoby czymś dostępnym domyślnie.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
31 Paź 2015, o 21:14 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
qperek napisał(a): Szczególnie gdy się nie ma premki. Wtedy byłoby możliwe tylko jedno ustawienie hotek. A drugie zostawić puste. Nie masz premki? to ją kup nie narzekaj... _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
1 Lis 2015, o 03:29 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Sa wazniejsze sprawy niz takie dodatki pozatym to nie jest zabardzo potrzebne trzeba przewidywac przyszlosc i bd po problemie
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
1 Lis 2015, o 12:11 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
ViconiaDeV napisał(a): qperek napisał(a): Szczególnie gdy się nie ma premki. Wtedy byłoby możliwe tylko jedno ustawienie hotek. A drugie zostawić puste. Nie masz premki? to ją kup nie narzekaj... Może nie tym tonem co? Po pierwsze - To co robię z plata to moja sprawa - nikt nie będzie mi dyktował czy mam za nia kupować premkę. Po drugie - To propozycja jak każda inna. Podana dla graczy do zaopiniowania. Nie zauważyłam, żebym specjalnie narzekała. Lowcazguby napisał(a): Sa wazniejsze sprawy niz takie dodatki pozatym to nie jest zabardzo potrzebne trzeba przewidywac przyszlosc i bd po problemie Nie sadzę żebyś kiedykolwiek grał druidem, bo wiedziałbyś w jaki sposób i jak często druid musi zmieniać hotki. Moim zdaniem, każde udogodnienie, które może uprzyjemnić grę jest ważne. A jeśli można to zrobić łatwo nie widzę problemu. Niestety nie znam się na tym, w jaki sposób można to rozwiązać technicznie, więc nie potrafię stwierdzić czy to byłby duży problem dla twórców gry. Jeżeli od strony technicznej to taki wielki problem to oczywiście się ze swojego pomysłu wycofuję. Uważam że niektóre profy pod tym względem maja lepiej inne gorzej. Taki przycisk znacznie ułatwiłby życie np druidowi. Gra ma być trudna ale w tym przypadku jest dla jednych trudniejsza dla innych mniej. Taki przycisk by po prostu wyrównywał te dyspropocje. _________________ Nie traktuj życia serio - I tak nie wyjdziesz z niego żywy! |
|
13 Lis 2015, o 17:40 |
|
|
Inżynier
|
Ja czegoś nie rozumiem, przecież ustawianie nowej taktyki i ponowne rozdawanie tych 12=< PA trwałoby tyle samo (o ile nie więcej) jak zmiana tych taktyk mało tego to co napisałeś:
qperek napisał(a): Poza tym takie profesje jak np Druid musza czesto w ostatniej chwili zmieniać te ustawienia w zależnosci do tego co się dzieje w walce. Grałem druidem na low i na high, jeżeli twierdzisz, że lepszą opcją jest wyzerowanie taktyki i wklepywanie jej od zera, to zwyczajnie masz kijowo zapisane swoje pierwotne taktyki Btw. taka delikatna sprzeczność między: "Druid musza czesto w ostatniej chwili zmieniać te ustawienia", oraz "w zależnosci do tego co się dzieje w walce", to kiedy mamy zmieniać taktykę, pod koniec czasu zegara czy na bieżąco ? |
|
13 Lis 2015, o 18:31 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 52 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |