Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Usprawnienie Watahy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Wiele osób ma już teraz po kilka petów nie mając jeszcze rozbudowanej umiejętności watahy i expi je na przemian. W celu usprawnienia wymiany peta z jednego na drugiego i ograniczyć tym samym bieganie między sklepami petów, proponował bym zmienić trochę działanie umiejętności watahy.
Pierwszy poziom umiejętność watahy mógłby pozwolić przyjąć 3 pety do drużyny gracza by można było się z nimi przemieszczać po mapie przy zachowaniu, że do samej walki wchodził by dalej jeden pet umieszczony na pierwszym slocie. Ustawiając kolejność petów w watasze gracz mógłby wybierać, który wejdzie do walki zamiast odsyłac jednego i lecieć po drugiego. Rozwijanie kolejnych poziomów umiejętności watahy działało by tak samo jak teraz i dopuszczało pety do walki z następnych slotów. |
|
30 Paź 2015, o 21:00 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 25 Wrz 2015, o 18:16 Posty: 1 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ManGoss |
Nawet fajny pomysł
|
|
30 Paź 2015, o 23:01 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Bardzo dobry i przydatny pomysł!
Jak najbardziej na tak. _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
31 Paź 2015, o 02:06 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
3 razy na tak , przechodzisz dalej
_________________ |
|
31 Paź 2015, o 11:07 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Juz wczesniej byly propozycje by oprucz watachy naznabylo chodzic z 2 petami tylko bez aktywowanych oby jednak ekipa to odrzucila.
Ja jestem dalej Za _________________ S1-Larkas
Spoiler:
|
|
2 Lis 2015, o 20:15 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Proste w swej prostocie. Tak
@ Lodbrook, co miałem napisać? Podsumowalem i nie rozpisalem się, bo po co? _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. Ostatnio edytowany przez TrueOgre, 3 Lis 2015, o 21:22, edytowano w sumie 1 raz |
|
2 Lis 2015, o 21:32 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem na tak ulatwi expienie kilku petow na raz
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
3 Lis 2015, o 17:47 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Jak nie masz nic inteligentnego do napisania to nie pisz, tak samo arab. Piszecie w każdym temacie byleby cokolwiek napisać
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
3 Lis 2015, o 20:17 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jestem na nie gdyż takie coś nie tyle że daje możliwość exp ale idąc na instancję można sobie je po kolei zmieniać jak któryś padnie... dawało by to zbyt dużą możliwość biegania samemu na insty z UM watahy na 1 ...
_________________ To my niepokonani, choć mają nas za nic Niepokonani do granic przez rany i zawiść By zabić strach i nienawiść. Już czas Otwarte bramy nie zatrzymasz nas |
|
12 Lis 2015, o 05:27 |
|
|
Uczeń Simona
|
Nic w tym złego, biorąc pod uwagę że walcząc na zmianę dwoma petami na instancji masz obniżoną szansę na drop. Większe znaczenie ma możliwość doboru lepszego w danym przypadku peta pomimo niskiego poziomu umiejętności watahy w nagłych przypadkach, typu silny czempion czy PvP.
|
|
12 Lis 2015, o 07:30 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 147 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |