Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zdobycie platyny
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Paź 2015, o 18:13 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: rycgra |
zdobycie platyny
1.w sklepie za sprzedaż itemów 2.na arenie z innymi graczami w walkach paro osobowych 3.w questach 4.z bossów 5.itp. oto poprawiona wersia tego pierwszego przykładu Ostatnio edytowany przez rycgra, 3 Lis 2015, o 16:17, edytowano w sumie 1 raz |
|
3 Lis 2015, o 14:40 |
|
|
Chodząca legenda
|
Ale że o co chodzi? :O
|
|
3 Lis 2015, o 14:43 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Paź 2015, o 18:13 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: rycgra |
że można zdobyć tak platyne poprzez selnięcie u kowala i walk na arenie
|
|
3 Lis 2015, o 14:50 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
o stary, tu nawet Kopalinski nie pomoze.
Sprecyzuj i napisz tak w 2ch, 3ch zdaniach co masz na mysli. Chodzi o zdobywanie platyny poza walkami na arenie i sprzedaza miedzy graczami ? _________________ "Wystarczą dwa udane skoki dziennie, tak jak mawiali Adam Małysz i Al Capone" http://www.pown.it/3901/33587185 ->> s7 wend |
|
3 Lis 2015, o 15:34 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Przez zwykłom to ja nie chce. Również dziękuję.
Tapnięte z Notki 4 Tapatalkiem. _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
|
3 Lis 2015, o 15:35 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Chodzi o to żeby były inne opcje zdobycia płaty prócz Turków, kupna za płn czy od innych graczy. Na przykładzie sellania itemkow za plate: 2 opcje np sell za 600k złota lub 40 platy.
_________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
|
3 Lis 2015, o 16:04 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Jeśli ktoś nie zrozumiał to poprawiłem
|
|
3 Lis 2015, o 16:15 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
rycgra napisał(a): Jeśli ktoś nie zrozumiał to poprawiłem Ja dalej nie rozumiem, po co dodawać nowe drogi pozyskiwania platyny. |
|
3 Lis 2015, o 16:25 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Drygu musi puszki zbierać, żeby do taerna dołożyć, a ty chcesz mu jeszcze dochody uszczuplić? Chcesz, żeby z ferrari przesiadł się do jakiegoś audi? Szanuj człowieka.
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
|
3 Lis 2015, o 16:26 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie kazdy mose sobie pozwolic na zakup 500pl miesiecznie itp a platyna nie jest potrzebna by moc grac to tylko dodatek
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
3 Lis 2015, o 17:42 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 131 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |