Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wojny gildii i nowy gatunek pvp
Wojny gildii i nowy gatunek pvp
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Jest to kolejny z pomysłów jak bym widział w przyszłości wojny gildii (ostatni nie zachwycił xd viewtopic.php?f=121&t=43676&start=0 ) więc tak jak poprzedni zaciągnięty jest z innej gry ale uwzględniając to się działo w ostatnim temacie uwzględniłem czas gry :<
Losowe pojedynki gildiowe : Tworzymy kilka przedziałów lvl np. 1-30 31-45 46-65 66-75 76-90 91-140 Przedziały oczywiście można zmienić ale do celu musimy zebrać drużynę min 3 graczy mieszczących się w jednym przedziale , następnie wybieramy surowiec o który walczymy np. drewno i przez główny budynek w gildii wchodzimy do losowania gdzie losuje nas z inną drużyną z tego samego przedziału na neutralnym polu walki zwycięska drużyna otrzymuje pewną ilość surowca (można to zrobić zależnie od zasług każdego z członków drużyny i wtedy dostajemy za gracza lub pop prostu ogólną pulę ) przegrani dostają jakieś szczątkowe ilości surowca np .1 czy 2 (surowce nie idą na postać są automatycznie przelewane na gildię acz będzie możliwość zobaczenia przy systemie ilości surków na gracza zależnie od zasług ile jakie gracz uzbierał ) ilość tych surowców będzie oczywiście także zależna od przedziału w jakim gramy więcej dostaną gracze grający w 91-140 niż w 1-30 ile średnio miałby dostawać jaki przedział ciężko mi powiedzieć ale gdyby ktoś dobrze znał realia mógłby się pokusić o napisaniu tego za mnie kufelek na pewno poleci , nasza porażka nie byłaby taka jak na arenie za swoją śmierć płacimy , a po śmierci nie mamy możliwości powrotu do walki , żeby nie doszło doi notorycznego expienia surków w ten sposób zaniedbując zlecenia możemy dodać że po zwycięstwie do następnej walki musimy odczekać 5 min a po przegranej ja wiem 10 min , co o tym myślicie ? _________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl Ostatnio edytowany przez Elfnocy 29 Lis 2015, o 14:28, edytowano w sumie 4 razy |
8 Lis 2015, o 15:28 |
|
Współpracownik Gnarla
|
up i właśnie z góry przepraszam że pomysł tutaj a nie w pomysłach do forum ale nie chciałem bezsensownie nabijać sobie postu poprzez "up" więc pomysł jest prosty żeby tego uniknąć , po prostu w momencie kiedy nasz posty idzie na 2 stronę pojawia nam się opcja "up" o tutaj http://scr.hu/1spn/dog3c wyeliminuje to nabijanie w ten sposób postów i podbijanie aktualnych tematów.
PS Pierwsze odpowiedzi ankiecie do pomysłu I a drugie do II. _________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
29 Lis 2015, o 09:30 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 117 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |