Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Spopielacz - propozycja
Spopielacz - propozycja
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Witam.
Moja propozycja jest krótka - usunąłbym meteoryt i deszcz ognia Spopielaczowi ponieważ często bije deszczem i meteorytem w jednego moba, przez co gra z nim nie jest taka przyjemna. Nie robi on tego, czego od niego większość oczekuje, czyli nie bije kulką/iskrą/podpałką. Taka taktyka, przynajmniej w moim odczuciu, jest bardzo (a nawet za bardzo ) często stosowana na jednego moba. Zapraszam do dyskusji, Pozdrawiam. _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. Ostatnio edytowany przez TrueOgre, 10 Lis 2015, o 18:02, edytowano w sumie 1 raz |
10 Lis 2015, o 18:00 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ale czasami wyczuje idealnie metek i deszcze
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
10 Lis 2015, o 18:02 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Nie odpowiadają ci jego umiejętności to nie bierz
|
10 Lis 2015, o 18:07 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To ustawcie metek od 2 przeciwnikow deszcz od 3 i gra gitara
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
10 Lis 2015, o 18:08 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ta i dodajcie jeszcze, żeby pety biły 1, bo mi się fronty na tłuku marnują...
|
10 Lis 2015, o 18:09 |
|
Chodząca legenda
|
Żadne zmiany w spopielaczu nie są przewidziane.
|
10 Lis 2015, o 18:11 |
|
Współpracownik Gnarla
|
@DevV
A nie wydaje Ci się nielogiczne że Spopielacz używa ataku grupowego na jednym przeciwniku? Nie można tego ustawić tak, jak pisał Łowca...? Łowcazguby napisał(a): To ustawcie metek od 2 przeciwnikow deszcz od 3 i gra gitara _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
10 Lis 2015, o 18:24 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
To tylko pet
_________________ Pomysł dobry ale wprowadzimy dopiero po 3d. |
10 Lis 2015, o 18:27 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dla cb tylko pet a niektorzy peta zawdzieczaja petom solowanie bosow/czempow/pvp/miesko pety to bardzo wazny element gry
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
11 Lis 2015, o 20:40 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 145 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |