Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Potanie na full
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
jedna mala zmiana, taka opcja "potnij na full"
znaczek plus'a przy HP przy manie przy kondzie by potnąć na full. potanie 20 potek na instancji jest irytujące ... PS nawet nie myslalem nad opcja szukaj wiec jezeli bylo to sie ci co chcieli mi to wypomniec niech sie ... hmmm ;d sami dobrze wiedza co :p @ co za roznica z ktory? i tak praktycznie kazdy ma po pare tysiecy tych po 200 ozcywiscie niech zaczyna od najwiekszych Ostrzeżenie za nieregulaminowy tytuł, to już przesada. I ostrzeżenie za treść, a sam temat zamykam, bo już był poruszany nie raz. rzuff Ostatnio edytowany przez Ali, 19 Lis 2015, o 17:41, edytowano w sumie 1 raz |
19 Lis 2015, o 16:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Osobiscie jestem za ciekawy pomysl z potkami tylko jak dostosowac z ktorych pot ma gra korzystac
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
19 Lis 2015, o 17:09 |
|
Współpracownik Gnarla
|
@ Up, można dostosować na zasadzie hotkey'i tak jak w innych mmorpg i na klawisze f1 f2 itd... bys np. na f1 ustawil eliksir zdrowia, więcej chyba nie muszę tłumaczyć. Co do tematu to sądzę, że zbyt ułatwiło by to rozgrywkę i do tego by nie były już potrzebne większe wywary lub nawet eliksiry. Jeśli już to maksymalnie po 1 potku ale na klawiszu tak jak to opisałem.
|
19 Lis 2015, o 17:19 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Way napisał(a): @ Up, można dostosować na zasadzie hotkey'i tak jak w innych mmorpg i na klawisze f1 f2 itd... bys np. na f1 ustawil eliksir zdrowia, więcej chyba nie muszę tłumaczyć. Co do tematu to sądzę, że zbyt ułatwiło by to rozgrywkę i do tego by nie były już potrzebne większe wywary lub nawet eliksiry. Jeśli już to maksymalnie po 1 potku ale na klawiszu tak jak to opisałem. Jestem za tym pomysłem |
19 Lis 2015, o 17:46 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To niech to dodadza w premce (jak cos ja nigdy premki nie mialem)
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
19 Lis 2015, o 18:04 |
|
Walczący z drzewcami
|
Lowca znowu piszesz w każdym temacie żeby tylko napisać?
Co do tematu to też po wylosowaniu zwojów do trentis wkurzyłem się ale okazały się przydatne, wszystko sie przyda prędzej czy później _________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
19 Lis 2015, o 21:02 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 112 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |