Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Event Sana/Obserwator
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam moja propozycja jest taka żeby obserwatora/sane mogły atakować tylko osoby z miejsca 1-5 z pierwszego etapu a dlaczego, ponieważ dzisiaj byłem na evencie Sana biłem te wyrodki i biłem pojawiła sie sana złapał dr 92, który nie ubił nawet wyrodka i zablokował pt dlatego też moją propozycją jest to żeby osoby z miejsca 1-5 miały możliwość pierwobicia takiego bossa.
|
|
20 Lis 2015, o 00:28 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Raczej zly pomysl. Ew z Sana bo zadnego dropu z niej nie ma ale Obserwatora niech bije kazdy . Na s5 jest jakis dr-bot co zawsze lapie Obserwatora mimo ze nie ma napisanego ewentu na chatcie . Podejrzane bo mimo ze juz nie raz gdy Obserwator zrespil na innych graczach a on byl od niego to go lapal przed innymi . To wkurza i to mocno i zawsze go soluje z ogarem . Odeszlem od tematu ;p Ale gracz ktory znajduje sie w 1/5 odejdzie i reszta tych z piatki to Sana czy Obserwator maja stac bo gracze ktorzy ubili grupki uciekli .
|
|
20 Lis 2015, o 00:47 |
|
|
|
Sheed z s5 xd napisał(a): ...Podejrzane... To na pewno jest spisek i na 80 taernijskich % maczała tu palce obca komórka do wyłapywania Obserwatora tzw. specgrupa. Ja myślę, że przygotowują się do przejęcia S5. Musicie koniecznie stworzyć kontr grupę...tamtych rozbić, napiętnować i uratować S5 Z drugiej strony, ekipo faktycznie tak jest. Stoją i czekają. Jak złapią to blok i czekają na znajomych. Te dq powinny być troszeczkę inaczej pomyślane, ponieważ ten system jest zły. Wzbudza niepotrzebnie agresję i frustrację co słabszych psychicznie. Nie piszcie proszę "to tylko gra" . Ja osobiście w tych dwóch już nie uczestniczę i myślę, że niedługo będzie to kolejny (po wyspie) martwy dq w którym nikt, lub garstka graczy będzie uczestniczyła. |
|
20 Lis 2015, o 08:37 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 125 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |