Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA]Pety widoczne na mapie
[IDEA]Pety widoczne na mapie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dzień dobry,
ostatnio kiedy obejrzałem trailer wersji 3d i zobaczyłem jak będą wyglądać postaci podczas poruszania się na mapach wpadłem na moim zdaniem dość ciekawy pomysł. W momencie gdy włączymy naszego peta mógłby on pojawić się na mapie obok naszej postaci i chodzić za nią. Co prawda nie wniesie to zbyt wiele do rozgrywki, ale sądze, że pety są troche "niewidoczne". Dołączam ankiete. Pozdrawiam _________________ Ostlor / HC W grze od 01.03.2012 |
|
20 Lis 2015, o 20:28 |
|
|
Uczeń Simona
|
Fajny pomysł tylko to niestety dodatkowe animacje dla każdego peta,ale jestem jak najbardziej na +
Wysłane z mojego Wildfire S A510e przy użyciu Tapatalka |
|
20 Lis 2015, o 20:37 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Hmm, dużo z tym animacji by było. Super by było widzieć takiego Uwięzionego latającego za nami, to byłby dopiero widok! Zacna inicjatywa, tylko jedno pytanie mam. A mianowicie jak wyglądałaby sytuacja z watahą?
_________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
20 Lis 2015, o 21:46 |
|
|
Chodząca legenda
|
Ludzie narzekają na lagi kiedy na jednej mapce biega spora liczba graczy, a tutaj dodać do tego widoczne pety na mapie?
|
|
20 Lis 2015, o 21:55 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ciekawe czy bedzie sie dalo przejsc przez alaril w 3D w godzinach szczytu ;D
ad topic hmm a gdyby dowalic jakies miniaturki typu blacha/czacha przy postaci? _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
|
20 Lis 2015, o 22:11 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Widze, ze Dev juz o tym napisał, ale ja to rozwine co by zrozumieli wszyscy, dlaczego to nie przejdzie.
Ile razy bywalo tak, ze idac przez mapke co 2 kroki wyswietla sie wam zegar? to teraz wyobrazcie Sb, ze na danej mapce jest 4x wiecej obiektów, WIecie czym to skutkuje? "utraciles polaczenie z serwerem" W nocy w srodku nocy nie robiloby to problemu, ale w dzien kolo wiezy gdzie pełno osob obecnie uprawia pvp byloby jednym gigantycznym lagiem _________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
|
20 Lis 2015, o 23:15 |
|
|
Uczeń Simona
|
Więc można dodać opcję włącz/wyłącz animacje
Wysłane z mojego Wildfire S A510e przy użyciu Tapatalka |
|
21 Lis 2015, o 15:26 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
A co jak jest pt 5 osób i każdy ma włączone 3 pety? To będzie wyglądało jak pasterz prowadzący stado
Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
21 Lis 2015, o 15:35 |
|
|
|
Darkhen napisał(a): A co jak jest pt 5 osób i każdy ma włączone 3 pety? To będzie wyglądało jak pasterz prowadzący stado Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka Byłyby widoczne tylko pety/pet prowadzącego, bo tak samo jak znika nasza postać kiedy do kogoś hopniemy, tak samo znikałby pet. _________________ Ostlor / HC W grze od 01.03.2012 |
|
21 Lis 2015, o 18:55 |
|
|
|
DevV napisał(a): Ludzie narzekają na lagi kiedy na jednej mapce biega spora liczba graczy, a tutaj dodać do tego widoczne pety na mapie? A z tym to nie powinno byc problemu. O ile sie nie myle, nowy serwer 3D bedzie na nowym silniku, ktory udzwignie to wszystko. Takze o lagi to bym sie nie martwil i nie skreslal pomyslu 1 argumentem. _________________ -Co to jest czasoprzestrzeń w wojsku? - Gdy chorąży powie "sprzątaj korytarz od tego miejsca aż do obiadu". |
|
21 Lis 2015, o 19:21 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 80 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |