Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiany w Rycerzu i nie tylko
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Gru 2015, o 13:30 Posty: 7 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Itoleqq Serwer: Tolnor |
Witam.
Nie będę przedłużał przechodzę do zmian - Tarcza za manę nie za kondycję - Większa znaczność siły - Koniec rycerza , Osłabienie herszta w queście Krwawe Zaloty _________________ "No bo to bycie normalnym cię czyni wyjątkowym" ~Białas Serwer Larkas i Ostlor Masz sprawę? Pisz do mnie "Itolowskyyy - Larkas " "Itoleqq - ostlor" Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCxnEjT ... GqIRvlJdJA |
26 Gru 2015, o 13:42 |
|
Uczeń Simona
|
Taa i moze frytki do tego?
_________________ Tak. |
26 Gru 2015, o 13:49 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie wiem czy śmiać się czy płakać, może mi powiesz?
Totalnie bez sensu! A zwracając uwagę na twój podpis ZMIEŃ PROFESJĘ _________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
26 Gru 2015, o 13:49 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Gru 2015, o 13:30 Posty: 7 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Itoleqq Serwer: Tolnor |
blaancik napisał(a): Taa i moze frytki do tego? Najlepiej z ketchupem Qomb napisał(a): Nie wiem czy śmiać się czy płakać, może mi powiesz? Totalnie bez sensu! A zwracając uwagę na twój podpis ZMIEŃ PROFESJĘ dobrze, tobie przydała by Ci się kultura panie "doświadczony" pewnie na 10 lvl chodziłeś na v2? Pozdro łuk 64 (były) _________________ "No bo to bycie normalnym cię czyni wyjątkowym" ~Białas Serwer Larkas i Ostlor Masz sprawę? Pisz do mnie "Itolowskyyy - Larkas " "Itoleqq - ostlor" Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCxnEjT ... GqIRvlJdJA |
26 Gru 2015, o 13:56 |
|
Walczący z drzewcami
|
Tarcza za mane?
Czy według cb tarcza jest umiejętnością magiczną? Może na niskich lvlach z tarcza z many bylyby zyski, ale zauważ, że o wiele lepiej dostać konde od dr niż źródło. Większe znaczenie siły? Mam rozumieć, że chodzi ci o dmg? No to chyba zaszło totalne nieporozumienie gdyż dmg rycerza po własnym buffie jest bardzo wysokie. Najlepiej widać to w pvp 1v1. Osłabić herszta? Herszt questowy i tak jest słabszy, a nagroda za quest proporcjonalnie do lvla za wielka. Czy ma to jakieś znaczenie, że masz łuka 64? Na forum każdy jest równy. _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
26 Gru 2015, o 14:42 |
|
Chodząca legenda
|
"pomysl" pisany na oklep. Bez zadnej argumentacji. Zamykam
|
26 Gru 2015, o 17:32 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |