![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czat handlowy, mała różnica a cieszy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 09:37 Posty: 5 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Asghar Serwer: Tolnor ![]() |
Co wy na pomysł wprowadzenia na czat handlowy jakiegoś podziału na 2 czaty Na jednym dozwolone tylko sorzedawanie, na drugim zaś kupowanie. Myślę, że do czasu targowiska usprawnilo by to handel w grze
_________________ ,, Wyszkolę Cię w jeden księżyc" Asghar - Larkas MO |
28 Gru 2015, o 21:07 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 14 Kwi 2014, o 15:41 Posty: 188 Miejscowość: Kraków Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: Sajdzix ![]() |
Tak...Załóżmy jeszcze trzeci dla tych, co chcą się wymieniać... Biada tym, co "sprzedam lub wymienię"
![]() |
28 Gru 2015, o 21:14 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 20 Cze 2013, o 12:30 Posty: 206 Miejscowość: Laedmoor Podziękowano: 133 razy Otrzymanych podziękowań: 52 razy Nick w grze: GoQu ![]() |
Dobry wieczór
Dla mnie nie ma to sensu. Jeden czat się sprawdza - moim zdaniem niepotrzebna zmiana. Pozdro _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
28 Gru 2015, o 21:19 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 22 Gru 2015, o 17:23 Posty: 24 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: PanUrobos Serwer: Tolnor ![]() |
Dokladnie czat sie spisuje tylko trzeba byc uwaznym.
Zawsze mozesz tez napisac na kurczaku/globie a potem dopisac "sory nie ten czat" ![]() _________________ Życie to jedna wielka gra RPG tylko bez możliwości wczytaj/zapisz. Nie łudź się że walka zależy od twoich umiejętności tu rządzą PROCENTY. |
28 Gru 2015, o 21:54 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 20 Cze 2013, o 12:30 Posty: 206 Miejscowość: Laedmoor Podziękowano: 133 razy Otrzymanych podziękowań: 52 razy Nick w grze: GoQu ![]() |
Dobry wieczór
Urobos napisał(a): Dokladnie czat sie spisuje tylko trzeba byc uwaznym. Zawsze mozesz tez napisac na kurczaku/globie a potem dopisac "sory nie ten czat" ![]() Za to lecą warny a w dalszej kolejności kneble - więc raczej nie opłaca się tego robić ![]() Pozdro _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
28 Gru 2015, o 21:56 |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja: 22 Gru 2015, o 17:23 Posty: 24 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: PanUrobos Serwer: Tolnor ![]() |
Od czasu do czasu mozna warna dostac.Ale co za duzo to niezdrowo.
_________________ Życie to jedna wielka gra RPG tylko bez możliwości wczytaj/zapisz. Nie łudź się że walka zależy od twoich umiejętności tu rządzą PROCENTY. |
28 Gru 2015, o 22:35 |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja: 26 Cze 2015, o 19:43 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Mazixxd ![]() |
no to by nawet pasowało bo np, (kupie arcan za 500k ) a na priv pisza kupie dam 400k i póżniej trzeba tlumaczyc im ze to ty kupisz a nie sprzedasz
![]() |
29 Gru 2015, o 20:34 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
Pomysł w mojej ocenie niepraktyczny.
Tym bardziej, że na handlu nie ma tylko ofert kupie lub sprzedam. Można napisać np: wymienie i gdzie to mam dać? Poza tym mnóstwo ludzi by wciąż (celowo lub nie) myliło te czaty i/lub dopytywało: "ej to który jest ten czat na sell?" - zakład? Zobacz co sie dzieje z pytaniami o Stary rok na czatach i na forum. Ja generalnie od dawna uważam, że akurat handel to w Taernie funkcjonuje dobrze i nie potrzebuje zmian. Jest mnóstwo innych rzeczy do poprawy i jak już pisałem wcześniej lepsze jest wrogiem dobrego i moze lepiej niech handlu nie ruszają. Tego co brakuje to separatora zer! Inna kwestia do autora - dlaczego piszesz cyt: michalek00600 napisał(a): ... Myślę, że do czasu targowiska usprawnilo by to handel w grze HM dawno napisał że targowiska nie będzie i chwała mu za to ![]() Przykład argumentu Mazixxd - no sam powiedz jak często Ci się to zdarza? Bo ja sporo handluje i takie sytuacje mam co najwyżej raz na pare dni i zresztą wtedy jest okazja pogadać o cenach itp. pozdrawiam Lisario |
4 Sty 2016, o 12:27 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 22 Wrz 2013, o 12:23 Posty: 157 Miejscowość: Pobiedziska (Wielkopolska) Podziękowano: 53 razy Otrzymanych podziękowań: 22 razy Nick w grze: CordingMilq ![]() |
Wedle mnie to niepotrzebna zmiana
Do czasu targowiska? Dawno niewidzialem wzmianki o targowisku. Handel w naszej ukochanej grze sprawoje dobrze przynajmniej na ten czas _________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 ![]() |
4 Sty 2016, o 13:01 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |