Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dźwięk
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Miałbym propozycje taką że jeśli nam się pojawia ikonka afk to przy jej pojawieniu byłby jakiś dźwięk taki krótki np jak ktoś jest na stronie albo z kimś rozmawia żeby słyszał że jest afk bo jak nie ma to jest się np na innej stronie i nie wiadomo kiedy nas wywali z serwa. To moja propozycja
_________________ InvictaX mo 49 Wygranie z bossem to dla mnie normalka ale dropnięcie rara to dopiero SZTUKA! Ci può essere luce senza tenebre? InvictaX mo 49lvl aktywny MagikVoodoo vd 35lvl aktywny BartekKaziu łuk 25 aktywny KoziLek dr 21 uśpiony |
4 Sty 2016, o 18:21 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To jest naprawdę dobre !
_________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
4 Sty 2016, o 18:42 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Dobry pomysł, tylko żeby była możliwość wyłączenia tego dźwięku.
_________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
4 Sty 2016, o 20:22 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 10 Sty 2016, o 21:57 Posty: 12 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Loroksvd Serwer: Tolnor |
Pomysł dobry, przydatny podczas uruchomionego odpoczynku, bo kto siedzi i się patrzy w ten płomyczek jak nas uzdrawia
|
10 Sty 2016, o 23:06 |
|
Zabójca Tilsai
|
A ja uważam że nie powinno wywalać z serwa, bo po co ?
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
10 Sty 2016, o 23:08 |
|
Współpracownik Gnarla
|
HELLSING napisał(a): A ja uważam że nie powinno wywalać z serwa, bo po co ? Wywalanie afk'ów = mniejsze obciążenie (??) serwera. Cd. tematu: przyda się bardzo na odp - czasem potrafię złapać kicka jeśli nie zobaczę że jestem afk a np. przeglądam forum. _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
11 Sty 2016, o 00:30 |
|
Zabójca Tilsai
|
TrueOgre napisał(a): HELLSING napisał(a): A ja uważam że nie powinno wywalać z serwa, bo po co ? Wywalanie afk'ów = mniejsze obciążenie (??) serwera. Cd. tematu: przyda się bardzo na odp - czasem potrafię złapać kicka jeśli nie zobaczę że jestem afk a np. przeglądam forum. Pamiętam gdy któryś z adminów napisał że jeden serwer spokojnie uciągnął by wszystkich graczy z całej gry, także z tym mniejszym obciążeniem serwera jest to mit. _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
11 Sty 2016, o 18:42 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 150 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |