Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pasek czynności[nie wiem jak to nazwać].
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Siemka,proponuję dodać do gry gdzieś na uboczu pasek z wykonanymi przez nasza drużynę czynnościami,zawierałby przykładowo 10 czynności.Schemat:Rzucajacy-Skill-Cel.Ułatwiłoby to napewno niektórym ludziom [którzy lubia sobie z nudów robiac 100 raz te sama inste poafczyć ]grę na 2 sposoby:
-Widzieliby na przykład kto kogo zbuffował,więc mogliby zbuffować tę 2 osobę. -To samo co wcześniej, tylko z zadawaniem obrażeń. Coś takiego jest w Hearthstone[tak, gram od czasu do czasu]i sprawdza się super. Pozdro,czekam na hejty. _________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
4 Sty 2016, o 22:19 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Dla mnie niepotrzebne. Jak grasz na poważnie to raczej nie afczysz. Gra wymaga uwagi :p Nie ulatwiajmy jej tak bardzo.
@Dół Nic innego nie nasuwa mi się na myśl. Dla wszystkich którym ta gra się nudzi - odstawcie ją na tydzień i wróćcie - efekt gwarantowany. _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. Ostatnio edytowany przez TrueOgre, 4 Sty 2016, o 22:58, edytowano w sumie 1 raz |
|
4 Sty 2016, o 22:50 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Grać na poważnie?Robiac po raz -enty inste duszków?Proszę o krytyke, ale konstruktywna...
_________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
4 Sty 2016, o 22:51 |
|
|
Chodząca legenda
|
Już widzę armię botów latających 24/7 po mięso, świetny pomysł ...
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
4 Sty 2016, o 22:54 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Szymdaro, my się chyba nie zrozumieliśmy?
W jaki sposób takowy pasek miałby wspierać te twoja "armię botów"? Wyjaśnij, bo post ot tak, bez przemyślenia może sobie napisać każdy,ale coś co by argumentowało przeciw w odpowiedni sposób, to już niewielu... _________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
4 Sty 2016, o 22:59 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Może mi ktoś wytłumaczyć to prościej, bo albo ja tego nie rozumiem albo to jest bez sensu.
_________________ "Prędzej martwy, niż słaby" Egzoturus (Mag Ognia 124lvl) [ON] TeuRoss (Rycerz 63lvl) [ON] W grze od 23.06.2012 Zapraszam na Targ Tolnor do sklepu NN Shop >KLIK!< |
|
4 Sty 2016, o 23:02 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Proste jak budowa cepa:
Wykonujesz na przykład 5 ataków jako barba w Ghadire:Dyńka-Krytyk-Krytyk-Krytyk-Taran. Pokazuje ci na pasku obok, jakie ataki wykonałeś,ile dokładnie obrażeń zostało zadanych[i czy w ogóle jakieś zostały]oraz MOŻE to, na ilu % trafiłeś/nie trafiłeś. Jaśniej? _________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
4 Sty 2016, o 23:04 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Black napisał(a): Szymdaro, my się chyba nie zrozumieliśmy? W jaki sposób takowy pasek miałby wspierać te twoja "armię botów"? Wyjaśnij, bo post ot tak, bez przemyślenia może sobie napisać każdy,ale coś co by argumentowało przeciw w odpowiedni sposób, to już niewielu... A czy Ty, drogi Kaladinie, będziesz w stanie podać bardzo mocne argumenty? Zresztą, tutaj ginie mnóstwo pomysłów godnych wprowadzenia. Ale to temat na inną okazję. Więc podasz mocne argumenty? Oprócz takich, które wesprą afczenie i nieogarnięcie. _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
4 Sty 2016, o 23:05 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Powiedz mi, co tu jest do podawania?Lekkie ułatwienie,czego się uczepić?
Że te "nupy afki co im się nudzi" będa mieli lepiej?Może niech wypowie się ktoś z kolorowych, i jego zdanie jakoś poważnie zaważy o losach tego pomysłu[chociaż znajac życie albo nie wprowadza, albo po 3D]. _________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
4 Sty 2016, o 23:10 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Bez mocnych argumentów ekipa tego nie wprowadzi - wiem z doświadczenia, możesz mi uwierzyć. Zamiast pisać, czego się można uczepić, napisz mi argumenty. Trochę ich brakuje.
Co jest do podawania? Nie będę myślał za Ciebie - to Twoja propozycja . Wysil mózg. _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
4 Sty 2016, o 23:16 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 104 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |