Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Osobne chaty prwatne
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Hej, ostatnio napadł mnie pomysł żeby podczas otrzymywania lub wysyłania wiadomości na czacie prywatnym powinno wyskakiwac dodatkowy slot z miniaturka gracza z ktorym akurat piszemy. Nie raz bylem zirytowany kiedy nie klikłem strzałki i napisałem blok tekstu do osoby ktorej sprzedawalem dziesiec platy.... A co wy myślicie o tym pomyśle? Działało by to jak w FOE tam sprawdz asie to calkiem swietnie.
Pozdrawiam |
8 Sty 2016, o 23:46 |
|
Walczący z drzewcami
|
pisz na pw nie bedziesz sie mylil, lub zzainstaluj TS i dla kazdego zrob oddzielny kanal
_________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
9 Sty 2016, o 02:51 |
|
Współpracownik Gnarla
|
W najlepszych pomysłach i propozycjach.jest taki sam temat.
viewtopic.php?f=123&t=41837 Szkoda, że jeszcze tego nie wprowadzili... _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
9 Sty 2016, o 10:36 |
|
Uczeń Simona
|
Tak więc pozostaje nam tylko czekać aż to prowadzą bo od pół roku jest do zrobienia
|
9 Sty 2016, o 19:30 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 121 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |