Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Długość znajomości
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 12 Wrz 2015, o 21:52 Posty: 14 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Terrqu Serwer: Tolnor |
Może komuś się spodoba ten pomysł a nie którym nie. Ale jak dla mnie jest super. Ostatnio zastanawiałem się ile jestem już znajomym z moim kumplem dlatego wpadłem na pomysł, żeby wprowadzić komendę dzięki której będziemy mógłi dowiedzieć się kiedy zawarliśmy znajomość z daną osobą tzn jeżeli mamy kogoś w znajomych bardzo długo i nie wiemy kiedy go zaprosiliśmy dzięki tej komendzie się dowiemy
|
13 Sty 2016, o 18:41 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Fajny pomysl jesli bysmy mieli go/ją kilka razy w znajomych to by pokazywalo kazdy raz jedna pod druga tak jak w spisie gildi czy zmian nickow
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
13 Sty 2016, o 19:55 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Mało potrzebne. Mało osób zwraca na to uwagę. Nie wnosi nic ważnego do gry.
Jestem na nie. I tak tego nie wprowadzą - bo po co taka nic nie znacząca pierdoła? _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
13 Sty 2016, o 21:17 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pierdoly sprawiaja ze sie gra w gry bez szczegolow nie byloby takiej gry
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
13 Sty 2016, o 21:20 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Lowcazguby napisał(a): Pierdoly sprawiaja ze sie gra w gry bez szczegolow nie byloby takiej gry Oczywiście to rozumiem. Ale po co możliwość "sprawdzania długości znajomości"? Bo to byłoby fajne? Jakieś zalety które dobrze wpłyną na grywalność? Ja takich nie widzę. @Dół Dalej nie odpowiedziałeś na moje pytanie o grywalność. _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. Ostatnio edytowany przez TrueOgre, 13 Sty 2016, o 21:33, edytowano w sumie 1 raz |
13 Sty 2016, o 21:27 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To tylko dodatek a ja szanuje twoja opinie ale mam swoja. Taern to gra multiplayer a ja sam wole czasami sobie poprostu postac i pisac z ludzmi na kurczaku niz cokolowiek robic ^^
13 Sty 2016, o 21:30 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 12 Wrz 2015, o 21:52 Posty: 14 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Terrqu Serwer: Tolnor |
Każdy ma swoje zdanie i je szanuje, ale zeby w hamski sposób to pisac to ja nie wiem jaka pierdołą to trzeba być
|
13 Sty 2016, o 21:46 |
|
Współpracownik Gnarla
|
koxeł napisał(a): Każdy ma swoje zdanie i je szanuje, ale zeby w hamski sposób to pisac to ja nie wiem jaka pierdołą to trzeba być Kto napisał gdzieś tutaj chamskie zdanie? Ja.chyba nie. Napisałem fakty. _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
13 Sty 2016, o 21:49 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Sam nick "koxel" wyjasnia jaki to jestes orginalny. Napisalem swoje odczucia do tego tematu a skoro nic nie wnosisz do tematu to "tam sa drzwi"
13 Sty 2016, o 22:07 |
|
Administrator
|
Zamiast offtopować i przepychać się czyja racja jest mojsza, proponuję wrócić do tematu i dyskusji przy użyciu argumentów.
A co do samego pomysłu, czemu nie: komenda pokazująca listę znajomych i datę dodania każdego z nich, jak dodawany był kilka razy, to tylko ostatnie dodanie. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
13 Sty 2016, o 22:24 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 105 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |