Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Watacha
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 9 Maj 2015, o 12:51 Posty: 15 Miejscowość: Bielsko Biała Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ATlant Serwer: Tolnor |
Zastanawia mnie dlaczego z piątką łażą 2 pety.
Np.: 8/8 czyli sol i pop a nie sol i Merlin od Benelosa lub motylki. Popróbujmy zmian na linii punktów wataszkowych. _________________ Ja ryc a mój pet mo. Jeden z drugim wiele warci. Są jak blizniaki jeśli ktoś o lvl pyta. Peta nie denerwować bo ma kopa kosmicznego. Expa ssa tyle, że mu przestrzeni w kosmosie zabrakło. ATlant (ryc) 82, Atlantyda (sol) 82; Mulder (mo) 46; |
|
18 Sty 2016, o 14:57 |
|
|
|
Zastanawia mnie dlaczego ludzie nie używają słownika i nie potrafią złożyć poprawnie zdania z jakimkolwiek sensem.
Spoiler:
|
|
18 Sty 2016, o 16:15 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Sty 2016, o 16:42 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Serwer: HardCore |
Polski język cięzki jezyk
_________________ Drabiny |
|
18 Sty 2016, o 16:48 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Napisz to po polsku może... Nic teraz nie mogę zrozumieć...
_________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
18 Sty 2016, o 20:22 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Co ty napisałeś? Ty piszesz po polsku, czy po polskiemu?
majki napisał(a): Polski język cięzki jezyk Ty jesteś ciężki. _________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 Ostatnio edytowany przez Voliene, 18 Sty 2016, o 21:19, edytowano w sumie 1 raz |
|
18 Sty 2016, o 21:18 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Naprawdę, choćbym chciał to ciężko zrozumieć o co chodziło autorowi.
Ale jeśli chodzi o zmiany w umiejętności wataha - to już jest taki temat na forum dotyczący składania pt z 2 petów z 3 klatki. _________________ Ten granatowy barbarzyńca z Larkas |
|
18 Sty 2016, o 21:19 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 9 Maj 2015, o 12:51 Posty: 15 Miejscowość: Bielsko Biała Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ATlant Serwer: Tolnor |
Zmiejszyć punktacje watachy np.:
Ktoś ma 8/8 a pet od Benelosa ma 5 to nie wsadzi go na pokład. 5 i 5 to dyszka. _________________ Ja ryc a mój pet mo. Jeden z drugim wiele warci. Są jak blizniaki jeśli ktoś o lvl pyta. Peta nie denerwować bo ma kopa kosmicznego. Expa ssa tyle, że mu przestrzeni w kosmosie zabrakło. ATlant (ryc) 82, Atlantyda (sol) 82; Mulder (mo) 46; |
|
21 Sty 2016, o 20:12 |
|
|
Uczeń Simona
|
No i? bardzo dobrze, tyle mu wystarczy. Komponuj 2 lżejsze dla watahy pety.
Zapomniałbym, przede wszystkim kup słownik albo buduj bardziej zrozumiałe zdania. Adhd to nie choroba, to lenistwo. Black napisał(a): Od kiedy ADHD ma wpływ na brak przecinków? Jeśli się nie znasz,to się nie wypowiadaj,bo zaniżasz nawet poziom depresji... Od kiedy zaczęto leczyć lenistwo i nadpobudliwość farmakologicznie. Widzę, że jeśli ja się nie znam, to kolega za pewne kształcony w kierunku Co do zaniżaniu depresji, bo ja wiem... Wydaje mi się, że autor tematu pobił mnie w tym na głowę Ostatnio edytowany przez Arlph, 22 Sty 2016, o 12:26, edytowano w sumie 1 raz |
|
21 Sty 2016, o 23:13 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Od kiedy ADHD ma wpływ na brak przecinków?
Jeśli się nie znasz,to się nie wypowiadaj,bo zaniżasz nawet poziom depresji... _________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
21 Sty 2016, o 23:34 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 79 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |