Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana u ryca
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 12 Wrz 2015, o 21:52 Posty: 14 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Terrqu Serwer: Tolnor |
Mam na myśli, żeby dodać cos takiego, że im bedziemy mieli lepszą tarcze tym ona bedzien nam dodawać jakieś % do skuteczności bloku
|
2 Lut 2016, o 20:46 |
|
Uczeń Heremona
|
Czyli na niskich poziomach ujemne modyfikatory, na wysokich plusowe?
Pomysł może racjonalnie uzasadniony, ale wprowadzi niepotrzebny zamęt w balansie. Na niskich poziomach rycerz jest słaby i jeszcze się go osłabi, na wysokich jest mocny i jeszcze się go wzmocni. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
2 Lut 2016, o 20:52 |
|
Rejestracja: 12 Wrz 2015, o 21:52 Posty: 14 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Terrqu Serwer: Tolnor |
Nue musowo musi odejmować moze wcale nie odejmowac ale naprzykład zeby rarowe tarcze dodawały + 1 blok tarczą nie wiem ja dałem pomysł tyko pomóżcie mi go udoskonalić
|
2 Lut 2016, o 20:56 |
|
Chodząca legenda
|
Najlepiej będzie jak pomożemy Ci o nim zapomnieć. Skuteczność zadziałania bloku jest stała - 100%. Ilość też jest stała - 5.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
2 Lut 2016, o 21:13 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ryc to jedna z najstabilniejszych klas i niema co na siłę wprowadzać wokoł niej zamęt
_________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
3 Lut 2016, o 14:06 |
|
|
Kiepski pomysł.
Jest dobrze więc po co psuć? Tak jak kolega wyżej napisał, masz 5 bloków i skuteczność dzialania 100% przy odpowiedniej ilości wiedzy oraz zastosowania PA. Tarcze rarowe +1 blok? To może niech dadzą od razu nieskończoną liczbę bloków w rundzie, chyba to by Ci najbardziej ułatwiło gre. |
5 Lut 2016, o 22:38 |
|
Walczący z drzewcami
|
koledze raczej chodzilo o wchlaniany dmg z bloku tj. ze 100% doznanych obrazen tarcza przejmuje okolo 75%, niektore tarcze moglby by wzmacniac ile % by bylo wchlaniane ale ze sam gram rycem i potrafilem na bossach na moje lvle pojsc do skklepu i nie pasc uwazam ze to zbyt duze ulatwienie, jecze w miare by uszlo ze niektore tarcze by mialy lepsze wchlanianie dmg w zaleznosci jakim rodzajem obrazen obrywaja, czy to ogniem, czy to obrazeniami klutymi, obuchowymi etc.
|
6 Lut 2016, o 21:54 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |