Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zatwiedzenie statystyk umiejetności
zatwiedzenie statystyk umiejetności
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Witam
Każdy chociaż raz podczas rozdawania umiejetnośc/statystyk, dał w to co nie potrzeba, albo dał o 1 za dużo/mało i wszystko na nic. ;c Tak, wiem należy uważać podczas rozdawania statystyk i umek... ale każdemu może się omsknąć ręka i kliknie nie to co trzeba. _________________ Bumarro Vd [Duneb] |
|
7 Lut 2016, o 00:18 |
|
|
|
może nie, że potrzebne, ale mogłoby być. Z jednej strony reset jest "tani"(względnie) ale dlaczego by tego nie dodać ?
|
|
7 Lut 2016, o 01:18 |
|
|
|
seba11pl napisał(a): może nie, że potrzebne, ale mogłoby być. Z jednej strony reset jest "tani"(względnie) ale dlaczego by tego nie dodać ? Większość graczy na dłuższą metę by to lekko mówiąc irytowało. Dlatego Klikasz zrękę ... Kod: Chcesz dodać zrękę do swoich statystyk? TAK NIE i tak kilka razy A teraz wyobraź sobie sytuację kiedy robisz sobie reset np. na 100 lvl Nie pozdrawiam |
|
7 Lut 2016, o 10:49 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Można by wprowadzić, tylko aby była możliwość wyłączenia tego, tak jak strzałkę. I mamy kompromis
_________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
|
7 Lut 2016, o 11:08 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Ale tu chodzi o taki przycisk zapisz jak w przypadku robienia szybkiej taktyki, czy zmianie wyglądu. Moim zdaniem przydatne, bo nie musisz liczyć wszystkie punkty przed resetem żeby wiedzieć w co ile dać ale możesz kombinować na bieżąco.
_________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
7 Lut 2016, o 11:12 |
|
|
Uczeń Simona
|
Chodziło mi raczej o pełnym rozdaniu 4 statystyk. A takie kilkanie po parę osobnych zatwierdzeń było by irytujace. Xd
Może i koszt jest tani 50pl ,ale niektórzy nawet na tyle nie mogą sb pozwolić. :/ Moim zdaniem przydało by się te dodatkowe zabezpieczenie.(miałem już tak, że coś mi się w obliczeniach pomyliło i nurthil na którego zbieralem od 40 poziomu ,nie mogę założyć tylko dlatego że źle dalem 1 pk .)xd Edit. Albo można by dać rozdawanie statystyk koło naszej postaci w zakładce ekwipunek. _________________ Bumarro Vd [Duneb] Ostatnio edytowany przez konradbida, 7 Lut 2016, o 11:23, edytowano w sumie 1 raz |
|
7 Lut 2016, o 11:19 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 5 Lut 2016, o 15:29 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 9 razy Nick w grze: KrokoHeal |
Można by zrobić tak, że nad statystykami jest jakiś znaczek i klikając w niego cofamy poprzednią rozdaną statystykę. Ograniczałoby się to do jednego, max dwóch cofnięć. Wg mnie fajny pomysł.
|
|
7 Lut 2016, o 11:23 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
A może wyskakujący komunikat "Czy chcesz zapisać zmiany?" przy próbie zamknięcia okna statystyk?
Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
7 Lut 2016, o 11:44 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |