Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
rozmowa paru graczy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Witam , chciałbym zaproponować by umożliwić na prywatną rozmowę np 3 graczy jednocześnie będących w innych miejscach.
Jako iż uwielbiam pisać że znajomymi z gry a wszyscy nie są w tej samej gildii ani nie w tym samym slotcie to troszkę ciężko pisać z 3/4 osobami naraz xd Była kiedyś taka komenda umożliwiająca to lecz że wszystkimi a nie z wybranymi osobami Mam nadzieję że ktoś zrozumiał mój pomysł xd _________________ Bumarro Vd [Duneb] |
26 Lut 2016, o 15:25 |
|
Walczący z drzewcami
|
zainstalujcie TS'a i po kłopocie
_________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
26 Lut 2016, o 15:31 |
|
Uczeń Simona
|
Ares napisał(a): zainstalujcie TS'a i po kłopocie Na telefonie tablecie ? pozatem czasami nie można zainstalować TS'a . _________________ Bumarro Vd [Duneb] |
26 Lut 2016, o 15:40 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Pomysł dobry ale w jaki sposób miałoby się odbywać dodawanie graczy oraz w jaki sposób gracz by odchodził od grupy? Zawsze by pogadać w kilka osób można użyć ts.
Komenda wywołała straszny bałagan, pojawił się spam czatu prywatnego. Do twojego pomysłu dorzucił bym znaczek taki jak przu dołanczaniu do g, gdzie pyta nas czy chcemy dołączyć. Opisz swój pomysł dokładnie jak by miało wyglądać to, a może wprowadzą. konradbida napisał(a): Ares napisał(a): zainstalujcie TS'a i po kłopocie Na telefonie tablecie ? pozatem czasami nie można zainstalować TS'a . Na telefonie czy tablecie nie za bardzo da się grać i jednoczesnie pisać _________________ "Prędzej martwy, niż słaby" Egzoturus (Mag Ognia 124lvl) [ON] TeuRoss (Rycerz 63lvl) [ON] W grze od 23.06.2012 Zapraszam na Targ Tolnor do sklepu NN Shop >KLIK!< |
26 Lut 2016, o 15:49 |
|
Błądzący w Tunelach
|
26 Lut 2016, o 16:01 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Twój pomysł jest nie dopracowany, a zresztą, widzimy reakcję ludzi na temat , który podał Nerthar. Pomysł Maldita jest dobry, fajnie gdyby go wprowadzili, ale póki co zadowól się Skype.
_________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
26 Lut 2016, o 17:06 |
|
Uczeń Simona
|
Jakoś pisze i gram bez problemów xd a dodawanie do czatu np obok twarzy w zakładce znajomych dodać plusik ułatwiający dodanie i usuwanie graczy z rozmowy
_________________ Bumarro Vd [Duneb] |
26 Lut 2016, o 17:45 |
|
Współpracownik Gnarla
|
konradbida napisał(a): Jakoś pisze i gram bez problemów xd a dodawanie do czatu np obok twarzy w zakładce znajomych dodać plusik ułatwiający dodanie i usuwanie graczy z rozmowy Piszesz? Mam tableta i gram od czasu do czasu na nim. albo moja rozmowa wygląda : "cze idspiemy na cos? " Albo normalnie, tylko trwa 2 razy dłużej "Cześć, czy idziemy na coś?" Ale porównaj swój pomysł z Maldito. Sam pomyśl, który lepszy? Zresztą Maldito całkiem dawno podał pomysł, a że go jeszcze nie wprowadzili, to albo nie wprowadzą ( w co wątpię ), albo nie mogą teraz, zajmą się tym później ( czego jestem pewien ). _________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
27 Lut 2016, o 10:52 |
|
Uczeń Simona
|
Voliene napisał(a): konradbida napisał(a): Jakoś pisze i gram bez problemów xd a dodawanie do czatu np obok twarzy w zakładce znajomych dodać plusik ułatwiający dodanie i usuwanie graczy z rozmowy Piszesz? Mam tableta i gram od czasu do czasu na nim. albo moja rozmowa wygląda : "cze idspiemy na cos? " Albo normalnie, tylko trwa 2 razy dłużej "Cześć, czy idziemy na coś?" Ale porównaj swój pomysł z Maldito. Sam pomyśl, który lepszy? Zresztą Maldito całkiem dawno podał pomysł, a że go jeszcze nie wprowadzili, to albo nie wprowadzą ( w co wątpię ), albo nie mogą teraz, zajmą się tym później ( czego jestem pewien ). Ja jakoś daje grac i pisać na telefonie, tabliebie XD pomysł Maldito odnosi sie tylko rozmowy z pojedyńczym graczem mi chodzi o pisanie party cos podobnego jak chat gildijny bądz druzynowy, lecz działający dla paru wybranych osób. miej wecej o to mi chodzi . _________________ Bumarro Vd [Duneb] |
28 Lut 2016, o 10:09 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Więc może daj jakiś screen z wyglądem tego, co opisujesz? Wtedy łatwiej będzie ocenić czy nie za dużo z tym roboty oraz czy się przyda.
Nikt tego za Ciebie nie zrobi, to Twoja propozycja i to raczej Ty musisz starać się żeby spodobała się dużej ilości osób, w tym ekipie. _________________
Spoiler:
|
28 Lut 2016, o 10:48 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |