Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zablokowanie Levela
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Ja mam taki problem bo nie chce wbijać lvla i muszę głupio chodzić i caly czas padać żeby zdiac exp to jest głupie, powinna być możliwość zablokowania wbicia lvla, a po pewnym czasie gdy gracz bedzie chcial wbić odblokować. Coś podobnego jest na 140lvlu jak doświadczenie zdobywamy ale lvla nie wbije. Są też takie sytuacje że ktoś ma prawie lvl a za niedlugo turniej i chce przetrzymać, moim zdaniem bez sensu takie trzymanie na siłe.
|
|
1 Mar 2016, o 11:44 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
viewtopic.php?f=121&t=45719&hilit=zablokowanie+expa
Zanim coś napiszesz sprawdź czy nie było to wcześniej poruszane... Nie dość że było, to było jeszcze lepiej opisane, zresztą tutaj w ogóle nie ma opisu. Skup się na jakości a nie na ilości tematów. _________________
Spoiler:
|
|
1 Mar 2016, o 14:49 |
|
|
Uczeń Simona
|
nie mam tyle czasu żeby siedzieć cały dzień na kompie i czytać forum. Nolife
|
|
1 Mar 2016, o 18:02 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Skoro masz czas na siedzenie w grze,to jestem pewien,że na szukajke znajdziesz to 10 sekund...Ale co tam taki no-life wie :/
_________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
1 Mar 2016, o 18:10 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Rezzor napisał(a): nie mam tyle czasu żeby siedzieć cały dzień na kompie i czytać forum. Nolife Jaki nolife? Temat który nadesłałem wcześniej był na pierwszej stronie. Nie musisz być nolife'm. Wystarczy że nie będziesz leniem. _________________
Spoiler:
|
|
1 Mar 2016, o 19:31 |
|
|
Uczeń Simona
|
Inne tematy mnie nie interesują tylko moje
|
|
1 Mar 2016, o 19:43 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
No to rób tak samo w grze-nikt inny cie nie interesuje,expij sam,bossy lataj sam,co się będziesz innymi przejmował?
A tak serio-to co cię obchodzi a co nie to sprawa drugorzędna.Po prostu namnażasz bezsensownie tematów... _________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
|
1 Mar 2016, o 19:59 | ||
Uczeń Heremona
|
Rezzor napisał(a): Inne tematy mnie nie interesują tylko moje Twoje tematy też nas nie interesują więc nie musisz się nawet produkować. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
2 Mar 2016, o 08:10 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Rezzor napisał(a): Inne tematy mnie nie interesują tylko moje Jak nie interesują Cię inni i ich tematy to załóż własną grę - Taern jest szeroką społecznością, z którą musisz się liczyć i tyle. Szkoda , że na tym forum nie ma współczynnika reputacji, gdzie za duplikaty tematów moderator dawałby -10 a i użytkownicy mogliby ujemnie (lub oczywiście dodatnio) oceniać, a przy odpowiednio niskiej ocenie w niektórych działach nie można by publikować nowych tematów, czy nawet odpowiadać na opublikowane... _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
2 Mar 2016, o 09:16 |
|
|
Uczeń Simona
|
Też żałuje że nie ma wspólczynnika reputacij ale co zrobisz
|
|
2 Mar 2016, o 16:42 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 74 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |