Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Plaża małżona dla różnych lvl
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Mar 2016, o 21:51 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Matkolekk |
Elo, was też wkurza jak se robicie małże na plazy a tu was 120lvl napada, kradnie wszystkie małże i niema Pumpa? Ale kraść też nie wolno, więc proponuje żeby były osobne plaże na różne lvl, nie byłoby że 23lvl jest napadnięty przez 90 naprzykład najlepiej specjalne podzielone na lvl 1-30,31-60,61-90,91-140. Byłoby więcej miejsca, mnie nieucciwych walk i lepiej by było szczególnie dla mniejszych lvl I to mój pierwszy temat na forum, niewiem jak pisać by przemówić do graczy http://scr.hu/0wp87/pj6ff
|
|
2 Mar 2016, o 22:07 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jeśli zarabiasz na czarnym polu licz się z tym, iz będziesz orany.
O to chodzi w expieniu: im jesteś silniejszy tym więcej możesz, w tym bicie słabszych - czarne pole daje taką możliwość. _________________
Spoiler:
Ostatnio edytowany przez Nerthar, 2 Mar 2016, o 22:41, edytowano w sumie 1 raz |
|
2 Mar 2016, o 22:30 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Mar 2016, o 21:51 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Matkolekk |
nie zarabiam, ale jak czasem ide se to pierwsze co jakis 70+ atakuje
|
|
2 Mar 2016, o 22:32 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
No, to o tym przecież piszę - ma większy poziom więc może więcej. Może też bić słabszych, nic nie stoi na przeszkodzie.
Poza tym napisałeś Cytuj: nie zarabiam (...) A wcześniej Cytuj: (...) was też wkurza jak se robicie małże na plazy a tu was 120lvl napada, kradnie wszystkie małże i niema Pumpa?(...) Więc zintepretowałem to w sposób, że byłeś zarobić i nagle ktoś Cię zabił. _________________
Spoiler:
|
|
2 Mar 2016, o 22:38 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
nie zarabiam głównie, ale czasem ide sobie zarobić grosza
|
|
2 Mar 2016, o 22:41 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
matkolekkk napisał(a): nie zarabiam głównie, ale czasem ide sobie zarobić grosza Nie zarabiasz, ale zarabiasz... Wybacz modzie: I tak nie zmienią nic. Zresztą, ktoś kiedyś proponował bramkę poziomową viewtopic.php?f=121&t=42731&hilit=reforma+ma%C5%82%C5%BCowiska ten pomysł był podobny do Twojego, poczytaj jak został przyjęty. _________________
Spoiler:
|
|
2 Mar 2016, o 22:48 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Czytaj uważnie. Pisałem że nie zarabiam GŁÓWNIE, a pozatym nie potrzałem na inne tematy i ja dałem inny pomysł który by rozdzieliał ludzi na lvl a nie blokował wysokich
|
|
2 Mar 2016, o 22:51 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nie zarabiasz ale zarabiasz.
Po to jest tam czarne aby 100+lvle mogły bić mniejszych bezkarnie. _________________ Aby utrzymać mroczny klimat gry zróbmy skiny prosiaczka i lisa dla petów. Na wiosnę w październiku. |
|
2 Mar 2016, o 22:57 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
@Autor
Dalej nie widzę sensu rozdzielania. Właśnie po to na małżach jest czarne pole, aby każdy mógł atakować każdego, bez wyjątku poziomowego.. Wchodząc na czerwone pole działa ta sama zasada co na czerwonym. Tyle, że na czerwonym oranie jest ograniczone przez Pumpmastera. Zasada brzmi: wchodząc na pole, gdzie jest możliwość PvP, miej się na baczności - możesz dostać "f pape". Na czerwonym polu działa ochronka, na czarnym nie. Na czerwonym polu jest Pump, na czarnym nie - jaki wniosek? Czarne pole jest bardziej niebezpieczne. Zresztą dobrze zrobiona turniejówka, czy postać pod PvP, potrafi pokonać dużo silniejszego gracza - więc przysłowiowy szarak dalej byłby bez szans i dalej byłby w niebezpieczeństwie. Zalecam także mieć otwartą drużynę - może taki sam pomocny ktoś (z poziomem oracza / turniejówka / gracz na endgame - niepotrzebne skreślić) uratuje Cię od śmierci. _________________
Spoiler:
|
|
2 Mar 2016, o 23:10 |
|
|
|
Rozdzielenie to dość drastyczny środek, może bardziej trzeba wpłynąć na sadyste (np zdobywa tylko połowe expa i złota ) Bo niestety hlvle na małżach i pod wieżą to jest oczywisty problem, bo wielkim "koksom" się nudzi i musza ze swoimi 120 lvlami wpadać na pvp do 40 :S
|
|
3 Mar 2016, o 15:39 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 64 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |