Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
UM Petów
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Moim zdaniem w grze gracz powinien rozdawać petowi UM i to z kilku powodów. Nie chodzi mi o rozdawanie PA tylko rozdawanie pk UM
Czasami jest tak że gracze nie chcą żeby jakiś pet używał jakiegoś danego skila, wolą zamiast tego ataku używał innego zagospodarowując przy tym inny atak. Nie może być tak że pet staje się wadliwy dla gracza bo posiada więcej skilów, lub mniej. Po drugie np. plox który ma 80lvl czyż nie powinien mieć debófów na 7 zamiast 5 skoro twiq mając ten sam lvl ma je na 7? Odpowiedzmy sobie na te pytania Ostatnio edytowany przez Rezzor, 10 Mar 2016, o 00:24, edytowano w sumie 1 raz |
|
9 Mar 2016, o 23:30 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pety właśnie takie "samodzielne" mają być.
Wg mnie niech nic nie będzie zmieniane a jak już to tylko bardziej ogarnięte taktyki u niektórych z nich. _________________ Aby utrzymać mroczny klimat gry zróbmy skiny prosiaczka i lisa dla petów. Na wiosnę w październiku. |
|
9 Mar 2016, o 23:52 |
|
|
Uczeń Simona
|
to beda nadal samodzielne, chodzi mi tylko o zbedne um
|
|
10 Mar 2016, o 00:23 |
|
|
Uczeń Simona
|
Czysto teoretycznie:
Gdyby takie coś weszło, to analizując historię zmian nietopyrka i ogarów sądzę, że przy okazji co najmniej podwojono by koszt kupna(i utrzymania) petów. Jak przeszkadza ci, że pet używa dużo mało przydatnych umek, to weź se kup Papuga, albo coś innego o budowie zbliżonej do cepa. Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka _________________ Łuk 124, Dr 90, Sh 88, Vd 76 ~Tolnor |
|
10 Mar 2016, o 00:57 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Pety mają trak jakby lekko nieogarniać, żeby gracze grali z jednym czy dwoma petami, ale z racji, że gracz ma odpowiednio dobrane skile i używa ich kiedy trzeba, jednak wybierać PT, wiec stan taki jak jest jest bardzo dobry. Pet ma być dodatkiem, ułatwiaczem dla gracza, żeby sobie radził w questach i zleckach bez pomocy z zewnątrz, a nie uzupełnieniem drużyny, żeby solował bossy bez zebrania pt.
_________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
10 Mar 2016, o 10:14 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Od siebie jeszcze dodam, że, z moich obserwacji, pety mają jedną umkę rozwiniętą na kilka lvli (np. leczenie u Hohgrata).
Więc raczej niemożliwe jest lvlowane petom umiejętności. To tylko dopełnienie do wypowiedzi Nephalem. _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
10 Mar 2016, o 17:06 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Rezzor napisał(a): Moim zdaniem w grze gracz powinien rozdawać petowi UM i to z kilku powodów. Nie chodzi mi o rozdawanie PA tylko rozdawanie pk UM Czasami jest tak że gracze nie chcą żeby jakiś pet używał jakiegoś danego skila, wolą zamiast tego ataku używał innego zagospodarowując przy tym inny atak. Nie może być tak że pet staje się wadliwy dla gracza bo posiada więcej skilów, lub mniej. Po drugie np. plox który ma 80lvl czyż nie powinien mieć debófów na 7 zamiast 5 skoro twiq mając ten sam lvl ma je na 7? Odpowiedzmy sobie na te pytania A może jeszcze frytki do tego? _________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
|
10 Mar 2016, o 17:18 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł ciekawy ale raczej nie przejdzie. Po pierwsze trzeba by było w to włożyć ogrom pracy. Programowanie, testy itd... Poza tym po reformie petów i dodaniu watahy, zwierzaki i tak są już dość mocne i poszerzył się ich wachlarz zastosowań. Mamy na nie i tak duży wpływ jako gracze poprzez odpowiednie dobieranie ekwipunku. Już teraz z watahą można robić cuda a co dopiero jeszcze wzmocnić pety poprzez kombinowanie w ich umiejętnościach.
_________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
|
10 Mar 2016, o 18:11 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
TrueOgre napisał(a): Od siebie jeszcze dodam, że, z moich obserwacji, pety mają jedną umkę rozwiniętą na kilka lvli (np. leczenie u Hohgrata). Więc raczej niemożliwe jest lvlowane petom umiejętności. To tylko dopełnienie do wypowiedzi Nephalem. No i posiadane przez kilka petów te same umki, np gryzienie wilczura groźnego tego na 8lvl jest rozwinięte powiedzmy na 3, u ogara białego na 5 a u kudłacza na 6. I tak ma być i nie ma, że ktoś będzie miał tego nupskiego peta wyekspionego i nagle będzie lepszy od klatkowca z 3 klatki. Oczywiście stat mu dojdzie i być może wilczurek 90lvl bije mocniej, niż kudłacz i ma 5k hp, ale wraz sama umka będzie niżej rozwinięta. _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
10 Mar 2016, o 19:04 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 66 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |