Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana Profesji
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Sie 2014, o 08:21 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Bloodrain |
Siema wpadłem na pewien pomysł zmiany profesji w taern nie ukrywajmy jesli juz osiagniemy dany cel w tej grze postać sie nam nudzi a nie chce nam sie zaczynac od nowa . Wiec proponuje wprowadzic w gre pewnego Npc ktr by mial na celu zmiane profesji oczywiscie zeby nie bylo latwo zmienic profesje mozna by bylo od 110lvl i by ona kosztowala np 5k platy
|
|
30 Mar 2016, o 13:06 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Opcja szukaj aż tak boli? temat poruszony po raz 25ty - co najmniej. Inni przynajmniej starali się to jakoś opisać, dawali argumenty, dawali opis jakby to miało wyglądać ile kosztować... ale dlaczego nie przejdzie to już sam sobie poszukaj w odpowiedziach do tamtych tematów.
_________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
30 Mar 2016, o 13:34 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Cytując inżyniera Nicolay
Cytuj: obecnie taka ani żadna podobna opcja nie może być brana pod uwagę. |
|
13 Kwi 2016, o 11:47 |
|
|
Uczeń Simona
|
Hmmm Zmiana Profesji nie ma sensu bo jesli wejdzie tylko jakis up który zlami 1 profke to kazdy zmini na innna i wrescie bedziemy biegac na 5 Mo na gorzałke
_________________ BartSimpson MO 110 And LisaSimpson AR 15 S7 |
|
13 Kwi 2016, o 12:22 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Oczywiście zdecydowanie na nie
A jeśli jakimś cudem by to przeszło to nie za 5k pl tylko za 500k pl |
|
13 Kwi 2016, o 14:44 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Kwi 2016, o 20:25 Posty: 3 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: AweuM |
Jestem przeciw temu pomysłowi
_________________ To co wyróżnia tą grę od innych to PETY. |
|
13 Kwi 2016, o 15:21 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Torkil napisał(a): Oczywiście zdecydowanie na nie A jeśli jakimś cudem by to przeszło to nie za 5k pl tylko za 500k pl Zgadzam się. 500k platy dobra cena. Nikt profesji by nie zmienił, a jeśli już, to byłoby to niewiele osób, a spora dotacja ;] |
|
13 Kwi 2016, o 15:30 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Zmiana profesji?OK! ale po zmianie masz 10 lvl
_________________ Rycerz 101 Zapraszam do mojego sklepu
Spoiler:
|
|
13 Kwi 2016, o 17:11 |
|
|
Uczeń Simona
|
To jaki sens miala by taka zmiana?
500k platy nie chce mi sie liczyc, ale kto o zdrowych zmyslach wyda jednorazowo 10000 zlotowek na gre?:d Wedlug mnie jakakolwiek zmiana nie wchodzi w gre. Z drugiej strony dziwie sie, ze przeciwnicy zasiadania nie popieraja pomyslu, tozto wyeliminowalo by cos z czym walcza:D to tak pol zartem, pol serio. Jakby weszla taka opcja to do 110 lvl zobaczyc druida by graniczylo z cudem, bo przeciez zaczac mo/vd jest przyjemniej, expi i zarabia sie szybciej. "Pomysl" jak najbardziej nie trafiony, zniszczylby gre doszczetnie. _________________ Marzenia wydają się głupie tylko ludziom, którzy ich nie mają - z zasiadaniem jest tak podobnie. 29.12.2016 23:17 Udało ci się osiągnąć 140 poziom. |
|
13 Kwi 2016, o 19:53 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Aliien napisał(a): Jakby weszla taka opcja to do 110 lvl zobaczyc druida by graniczylo z cudem[...] Ja tam bym profesji za nic nie zmienił . Swoją drogą gdyby ktoś mi dał 1,5kk platy, zmieniłbym profe z Dt na inną a potem znowu na Dt, i miałbym w ****** kasy .
Spoiler:
@edit
Spoiler:
_________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
|
13 Kwi 2016, o 20:58 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |