Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
itemy do morfowania za pln :)
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam ,
pisze z perspektywy gracza majacego 140 lvl , za dawnych czasow bylam graczem dotującym co sie zmienilo gdyz uwazam ze juz mi sie to nie oplaca , no ale coz poddaje pomysl by mozna bylo kupic rozne itemki np istniejacych setow na 100lvl dawnych epikow i moze jeszcze innych nowych skinów za złotowki , oczywiscie w przystepnych cenach np ok 30 zl za dany przedmiot do morfowania mysle ze nie byla by to wygórowana cena. NApewno urazmaicilo by to serwer i z pewnoscia sporo ludzi by sie skusilo w tym napewno ja , pomysl podchwycony od kogos z tematu "zasiadanie" a niestety nie chce mi sie przegladac znowu tych wszystkich stron zeby sprawdzic od kogo |
|
1 Kwi 2016, o 14:01 |
|
|
Rejestracja: 20 Sty 2016, o 11:07 Posty: 19 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Tankerxxx |
jestem za
tylko przelicz złotówki na plate i pomnóż przez 5 aby skiny były tak od 2-3k platki obecne epiki po 5k stare epiki po min 10k ( kaishi, blask) bo to realne ceny i zarobek administracji wart zachodu |
|
1 Kwi 2016, o 14:25 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Jak najbardziej za:)
I ekipa by sobie dorobiła ^.^ |
|
1 Kwi 2016, o 14:27 |
|
|
|
kto Ci kupi przedmiot do zmorfowania za tyle, w przeliczeniu 2-3 k platy to wychodzi za jeden przedmiot ok 200zl xd a zmorfowac mozesz 7 itemow i wychodzi kosmiczna suma , a tak to gracze beda mogli sobie pozwolic na czestsza zmiane wygladu swojej postaci
|
|
1 Kwi 2016, o 14:30 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Idzcie na ruski serwer, tam takie rarytasy u kowala mozna kupic za tanioche.
_________________ Małgosieł - Ostlor |
|
1 Kwi 2016, o 14:32 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jako ogromny fan morfowania jestem na nie!
W obecnej chwili jakieś fajne morfy czy skiny to jest trochę zachodu i męczenia sie szukania, znajomości. Jestem natomiast powiedzmy za eventem w którym to byłaby możliwość uzyskania nagród w postaci skinów. _________________ Należy brać sterydy w dużych dawkach, jedynym ograniczeniem są pieniądze.Bierzesz tyle ile masz kasy.I wbijasz jak najczęściej.I wtedy masz dużą rękę. http://img.sadistic.pl/pics/294fe4833c99.gif |
|
1 Kwi 2016, o 14:36 | ||
|
popatrz z tej strony ze np chce sobie zmorfowac peleryne na peleryne z seleny ktora jest warta 100kk 1gw ^^ czyli juz jest dla mnie to nie atrakcyjne bo kto szalony wyda taka sume z przeznaczeniem na morf , stare epiki juz sa wogole dla nas nie dostepne a szkoda ze mialy by odchodzic w zapomnienie zwlaszcza ze byly ladne , powiedz mi ze mam czekac az jakas magiczna postac z moich znajomych zechce skasowac konto i oddac mi swoje eq do morfowania , przecierz to praktycznie marna szansa , tak by na serwerze zrobilo sie kolorowo
|
|
1 Kwi 2016, o 14:40 |
|
|
Uczeń Simona
|
Ja chce erbaile kupic za 100kk na morfa =)
_________________ Należy brać sterydy w dużych dawkach, jedynym ograniczeniem są pieniądze.Bierzesz tyle ile masz kasy.I wbijasz jak najczęściej.I wtedy masz dużą rękę. http://img.sadistic.pl/pics/294fe4833c99.gif |
|
1 Kwi 2016, o 14:42 |
|
|
|
moj mily tosz to szalony pomysl ^^
|
|
1 Kwi 2016, o 14:53 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Bez sensu. Chcesz się zmorfować to sobie zdrop/kup skin rarka zawsze jakiś nowy cel w grze, poza tym gdyby było tak jak sobie wymarzyłaś to wtedy dopiero zniknęłaby wyjątkowość, za te 30pln nawet dzieci by było na to stać.
|
|
1 Kwi 2016, o 14:58 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 74 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |