Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ulepszanie
Ulepszanie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Maj 2014, o 21:18 Posty: 7 Miejscowość: Rybnik Podziękowano: 13 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Przeozor Serwer: Tolnor |
witam
Po ulepszeniu przedmiotu jest informacja na ile jest ulepszony np. +3. Moja propozycja polega na tym, aby dodać informacje w co został ulepszony np. http://scr.hu/75sv/cepf7 Ułatwiło by to sprawdzenie w co jest ulepszony dany przedmiot. W przypadku rarów/epików sprawa jest prosta, bo wystarczy porównać staty z wiki, ale w przypadku przedmiotów sklepowych nie ma takiej możliwości @edit dodałem ankiete _________________ Nick w grze: Przeozor Profesja: Mag ognia Poziom: 51 Serwer: Larkas "Jeśli walczysz, to możesz przegrać, jeśli nie walczysz to już przegrałeś" Ostatnio edytowany przez michalos, 21 Kwi 2016, o 22:01, edytowano w sumie 1 raz |
20 Kwi 2016, o 09:53 |
|
Uczeń Simona
|
Dobry Motyw bo nigdy nie pamietam w co było ulepszone xD
_________________ BartSimpson MO 110 And LisaSimpson AR 15 S7 |
20 Kwi 2016, o 20:06 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem na +. Mam dopiero 31 lvl i małe ulepszanie (+2 w Hp do broni) ale podejrzewam, że na wysokich lvlach już się nie pamięta w co się ulepszało. Szczególnie w przypadku, gdy dany przedmiot bijemy w statystyki już w nim występujące, a nie jest on rarem/epikiem
_________________ Serwer Hc: Sheed na zawsze |
20 Kwi 2016, o 20:14 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Również jestem na plus. Nie mam pojęcia w co ulepszałem swoje przedmioty. Wiem, że coś jest w moc, inny w wiedzy, inny hp i mane, ale nie pamiętam dokładnie co. Oczywiście można porównywać z wiki (gorzej w przypadku setów na 100 i rarów z gwiazdkami) ale to czasochłonne. Pomysł trafny.
_________________ Tikki! Kropkuj! Taaaaaaak! Niesamowita Biedronkaaaaa! |
20 Kwi 2016, o 22:28 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł bardzo dobry, tylko że forma mi nie pasuje. Zamiast obok "PŻ+5", lepiej po prostu napisać obok w nawiasie "(+5)". Będzie to bardziej estetyczne, a na samą ideę nie wpłynie.
Tapatalk 5.7.0 _________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
21 Kwi 2016, o 06:35 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Dobry pomysł. Z rarami, które nie mają +-% statystyk jest to proste, bo można porównać z wiki i wiemy w co ulepszone, ale na odwrót już nie.
Pomysł jak najbardziej popieram. |
21 Kwi 2016, o 10:55 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |