Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Blokada rozmowy na arenie
Blokada rozmowy na arenie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam
Napewno dużo osób jak ja uwielbia pvp na arenie,robi postacie turniejowe,walczy na czarnym/czerwonym. Więc mój pomysł jest bardzo prosty.Chodzi mi o blokade czatu ogólnego na arenie jak i w pvp. Jeżel nie wiecie po co to , już wyjasniam aby pvp było normalną walką a nie wyzywaniem drugiego gracza tylko dlatego że ma dobry % , wygrywa itp. Mam tutaj sugestie aby w czacie walki móc dawać komende pozwalającą na nieotrzymywanie wiadomosci podczas walki od porzeciwnika Np: /offchat czy inną. Gdyż takie wiadomosci mogą wyglądać np: tak http://scr.hu/1v0g/3ahu4 . Napewno znalazł bym takich przykładów jeszcze więcej jednak sądze że 1 przykład wystarczy. Prosze o rozpatrzenie pomysłu i może wysłowienie się kolorowych. |
|
3 Maj 2016, o 15:33 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Masz dwie możliwości, ignorować lub śmiać się z własnego "farta".
Uwierz, ta druga opcja nieraz sprawiała, że przeciwnik dziękował za walkę. Blokowanie czatu jest bezsensowne, to gorsze niż ignore, bo jak ignorant pisze na priv to wie, że odbiorca tego nie widzi, a w tym wypadku pozostaje tylko bulwersowanie się. _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
3 Maj 2016, o 15:45 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
W sumie masz racja Często sam smieje się z ich głupoty odpowiadając im w kulturalny sposób.
|
|
3 Maj 2016, o 16:55 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
No z doświadczenia wiem, że śmiertelna powaga i wręcz aż przesadna dbałość o ortografię zamyka gęby nie tylko w walkach, ale i w głupich dywagacjach na prv i z miejsca zabija gimbazie ćwieka i nie wiedzą co powiedzieć, a często przepraszają i dziękują za walkę. A szczególnie gorliwego zawsze można potraktować ignorem, bo jeśli nic nie zmienili nie powinieneś widzieć wypowiedzi ignorowanej osoby na żadnym czacie łacznie z globem i bocznym.
_________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
5 Maj 2016, o 07:59 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Mar 2016, o 13:20 Posty: 2 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Marrflow Serwer: Tolnor |
Troche to zabawne bo jeśli ktoś przegrywa i wyzywa osobe która wygrała od tzw "noba" to kim musi byc osoba przegrana jeśli "nub" ją pokonał.
|
|
7 Maj 2016, o 22:28 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Skoro juz poruszyles temat blokowania czatu to ja proponuje aby osoba nas ignorujaca nie mogla do nas pisac. Bardzo czesto stykam sie z osobami ktore daja mi ignora a same ciagle mnie obrażają lub w chociazby w idiotyczny sposob duzo wyzszy lvlem gracz z przeciwnego obozu (czachy/blachy) chcial mnie wyciagnac na czarne. Nie zawsze mam mozliwosc dania mu wzajembego ignora a takie sytuacje bywaja uciazliwe.
|
|
8 Maj 2016, o 13:22 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |