rage9090 napisał(a):
za ile 2 lata? jak już nikt w to nie będzie grać xD złączą niedługo wszystkie serwy przez ich własną głupotę, ile rzeczy można zepsuć, to jak wpychanie imigrantów na siłę do europy i morał jest jeden "jeśli nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze" pozdrawiam kumatych a na dodatek gram w to od prawie 4 lat więc mam wgląd we wszystko co stworzyli dodali, wracając chciałem dać coś wkońcu sensownego do tej gry o ile komuś ten pomysł idzie na ręke
O ile dobrze słyszałem, 3D ma wejść w grudniu, więc nie gorączkuj się tak.
Czy ty czytasz co piszesz?
I czy czytasz co ktoś napisał? Przecież na blogu napisali, i na forum też wspominano, że serwerów nie będą łączyć, ile razy mają o tym pisać? Kilkadziesiąt? Sto?
Nie jesteś jedyny, który gra w Taern kilka lat, popatrz też na innych ludzi, nie tylko na siebie.
Każdy pomysł musi dojrzeć, nie będzie wprowadzony jutro, ot tak. Już mówiono o tym systemie, napisali, że go zrobią.
Co to da, że ty napiszesz teraz? To tak jakbym zaproponował kolorowym " Hej, mam pomysł, zróbcie 3D, myślę, że to fajny pomysł, proszę o piwa, mam nadzieję, że nie będzie hejtów".
Myślisz, że tylko Ty wprowadzasz do tej gry sensowne pomysły?