Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Knebel - brak możliwości pisania na czacie gildii.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Tak jak w temacie - jeśli dostaniemy knebla to dlaczego mamy odebraną możliwość komunikowania się również z członkami gildii. Bez zbędnych głupot napiszę z góry - jak dostaniemy knebla niech będzie blokada pisania na globalu, kurce i handlowym ale nie na czacie gildii. Fajna byłaby taka zmiana - nie jestem osobą która często dostaje kneble ale to naprawdę utrudnia grę z gildią.
_________________ Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych. |
|
20 Sie 2016, o 21:19 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Regulamin obowiązuje także na czacie gildii. Nie są to częste przypadki ale zdarzają się zgłoszenia z czatu gildyjnego (ludzie wolą zgłosić takiego delikwenta zamiast usuwać z gildii).
Poza tym kara to ma być kara i ma być dotkliwa. Nikt knebla nie dostaje za wzorowe zachowanie. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
20 Sie 2016, o 21:33 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 59 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |