Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana Pogody
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Paź 2016, o 19:10 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Lagan Serwer: HardCore |
Przydałaby się zmiana pogody ponieważ te słońce już zaczyna wkurzać wchodzę by zagrać a tu słońce lepiej by było że pada deszcz , śnieg jest noc, lub wieje wiatr
|
|
28 Paź 2016, o 19:22 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Opcja ze zmianą pogody wg mnie byłaby dobrym pomysłem, do tego możliwość zmiany muzy na bardziej odpowiednią do pory roku/pogody, np kolędy przy okazji Bożego Narodzenia, albo przynajmniej ,,Last Christmas''
_________________ Do zobaczenia... kiedyś |
|
28 Paź 2016, o 20:05 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ma być w 3D.
_________________ Barba 73-Usunięty Ryc 75-ON ,,Fart jest nieodłączną częścią skila''-ViconiaDeV |
|
28 Paź 2016, o 21:11 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jak to zrobią to będzie fajnie
uważaj na język - zar |
|
3 Lis 2016, o 16:35 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Na ten moment nie będziemy tego wprowadzać w wersji 2D. Co do 3D, to być może wprowadzimy cykl dnia i nocy, oraz warunki powodowe po premierze. Na najniższych ustawieniach grafiki w Taern Broken Ranks nie będzie się coś takiego wyświetlało, by nie obciążać za bardzo procesorów i kart graficznych. Najpierw będziemy musieli sprawdzić ile ludzi będzie grało na najniższych detalach, potem podejmiemy decyzję. Sam pomysł jest fajny
|
|
4 Lis 2016, o 11:19 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Lis 2016, o 17:34 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Sosumariusz Serwer: Tolnor |
Uga, uga, moja być za pogoda, ja!
_________________ Oh, you touch my PROCENT |
|
6 Lis 2016, o 10:40 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Może do tego jeszcze jakieś tornadko, trzęsienie ziemi, fale tsunami i wybuch wulkanu od czasu do czasu
_________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
|
6 Lis 2016, o 20:48 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |