![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
znajomi
znajomi
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 10 Maj 2015, o 15:00 Posty: 187 Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 53 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Witam, zapewne nie tylko ja mam problemy ze znalezieniem, ktory z naszych znajomych nas z nich usunal jesli nie bylismy wtedy online.
Proponowalbym wprowadzenie czegos w rodzaju historii znajomych jak jest to z czlonkami w gildii. Wtedy moglibysmy latwo i szybko dowiedziec sie kto nas juz nie lubi. |
1 Lis 2016, o 10:07 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 7 Wrz 2016, o 10:46 Posty: 143 Podziękowano: 49 razy Otrzymanych podziękowań: 143 razy Serwer: HardCore ![]() |
Z jednej strony, to mogłoby bardziej rozwinąć relacje, ale z drugiej, to średnio widać w tym większy cel, poza utarczkami i oro. Czy mógłbyś, proszę, wyjaśnić czemu takie rozwiązanie miałoby służyć?
|
3 Lis 2016, o 09:24 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 18 Kwi 2013, o 03:50 Posty: 27 Miejscowość: Vratislavia Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy ![]() |
Radogostt napisał(a): Z jednej strony, to mogłoby bardziej rozwinąć relacje, ale z drugiej, to średnio widać w tym większy cel, poza utarczkami i oro. Czy mógłbyś, proszę, wyjaśnić czemu takie rozwiązanie miałoby służyć? Czysta ciekawość. Też zdarza mi się przeglądać karty z pytaniem "kogo mi tu ubyło?", zazwyczaj bez sukcesu. I nie mam pojęcia czemu łączysz taką możliwość sprawdzenia z utarczkami, i oro? _________________ fac fideli sis fidelis mors certa hora incerta fac te ipse felicem |
3 Lis 2016, o 09:50 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 7 Wrz 2016, o 10:46 Posty: 143 Podziękowano: 49 razy Otrzymanych podziękowań: 143 razy Serwer: HardCore ![]() |
Wiesz, zawsze byłby o jeden powód więcej do pvp
![]() |
3 Lis 2016, o 11:28 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 10 Maj 2015, o 15:00 Posty: 187 Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 53 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Radogostt napisał(a): Z jednej strony, to mogłoby bardziej rozwinąć relacje, ale z drugiej, to średnio widać w tym większy cel, poza utarczkami i oro. Czy mógłbyś, proszę, wyjaśnić czemu takie rozwiązanie miałoby służyć? Tak jak napisal Wilkor;głównie z ciekawości. Wiedziałbym również kogo w przyszłości nie prosic o pomoc i inne takie pierdoly. Teraz umyka nam wiele ludzi, ktorzy nas nie lubia. |
3 Lis 2016, o 12:34 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |