Autor |
Wiadomość |
SiQiel
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 31 Sty 2015, o 18:29 Posty: 14 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy
Nick w grze: SiQiel
Serwer: Tolnor
|
Komunikacja wśród znajomych
Witam Grając ostatnio w tę grę, o której jest to forum, w pewnym momencie zabrakło mi pewnego jednego aspektu. Mam tu na myśli szybką komunikację ze znajomymi Otóż w pewnym momencie zapragnąłem wybrać się, na pełną niebezpiecznych i mrożących krew w żyłach przygód wyprawę, wraz moimi znajomymi poznanymi podczas wielu różnych przygód. Ale jednak... czy na prawdę muszę pisać listy z wiadomością do każdego po kolei z zapytaniem o to samo? Co w takim wypadku zrobić? Hmmm... myślę, że może być rozwiązanie! A co, gdyby tak wspiąć się na szczyt wzgórza górującego nad naszą krainą i krzyknąć tak, aby wszyscy mnie usłyszeli! A przechodząc do sedna :
Mam na myśli nową komendę pozwalającą napisać jednocześnie wiadomość do wszystkich aktywnych znajomych! Po prostu, na zasadzie gildijnego /v (voice)!:) Jak dla mnie byłoby tu ogromne ułatwienie w komunikacji między znajomymi! (Jeśli jest taka możliwość w opcjach premium to nie bijcie, jestem za biedny na nie ) SiQiel, Larkas
_________________ SiQiel, Larkas
MAG OGNIA 80+ LVL ON
"Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia."
Dziękuję wszystkim, za merytoryczne odpowiedzi Pozdrawiam
|
11 Lis 2016, o 23:32 |
|
|
Nicolay
Uczeń Heremona
Rejestracja: 2 Sie 2013, o 09:01 Posty: 544 Miejscowość: Piaseczno Podziękowano: 626 razy Otrzymanych podziękowań: 451 razy
Nick w grze: Szpitalnik
|
Re: Komunikacja wśród znajomych
To już jakiś czas temu się działo, ale komenda o której mówisz pojawiła się niegdyś jako /f - nie została zbyt optymistycznie przyjęta i wycofano ją po jakimś czasie. Patrząc z punktu widzenia hlvl który w znajomych ma te 100-200 osób wydaje się to zrozumiałe.
11 Lis 2016, o 23:47 |
|
|
Veria
Rejestracja: 10 Lis 2014, o 13:28 Posty: 20 Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy
Nick w grze: LeonidazzZ
|
Jeżeli ma się 7 miejsc (czyli bazowo) Napisanie do 7 znajomych to chyba nie aż tak duży wysiłek ,a jeżeli mamy więcej niż 7 znajomych aktywnych mogłoby to spowodować zamieszanie ,gdyż np:każdy by chciał iść a miejsc jest tylko 4.
|
11 Lis 2016, o 23:56 |
|
|
SiQiel
Rejestracja: 31 Sty 2015, o 18:29 Posty: 14 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy
|
Oczywiście, wiadomo że nie chodzi tu o osoby posiadające 7 miejsc i 1 aktywnego znajomego. Ale jak ktoś ma już więcej to jest inaczej. Co do zamętu, myślę że każdy będzie na tyle rozgarnięty żeby napisać tak jak na globalu Czyli po prostu czego szuka i wtedy każdy ma możliwość odpisania na PW Pozdrawiam
MAG OGNIA 80+ LVL ON
|
12 Lis 2016, o 00:00 |
|
|
Jeean
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 20 Paź 2015, o 11:55 Posty: 137 Podziękowano: 67 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy
Nick w grze: JeeanD
Serwer: HardCore
|
Jest czat globalny, czat prywatny, jest kurczak dla początkujących. Jest czat Gildyjny oraz czat handlowy. Jeśli komuś mało to jeszcze mamy TSa. Niektórzy są nawet w kontakcie przez telefony. Nie zdziwiła bym się nawet gdyby jacyś fani używali do komunikacji gołębi pocztowych.
_________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata"
|
12 Lis 2016, o 12:36 |
|
|
Japycz
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 18 Lip 2016, o 13:03 Posty: 136 Miejscowość: Khorinis Podziękowano: 40 razy Otrzymanych podziękowań: 45 razy
Serwer: Ostlor
|
Komenda to nie wypał, lepszym rozwiązaniem były wielokrotnie omawiane czaty znajomych.
_________________ P O Z D R A W I A M
All postacie - Off Łucznik - On
W grze od 15.09.2012 r. Koniec przygody 24.10.2018 r. Próba powrotu do pogrywania 27.06.2019 r.
|
12 Lis 2016, o 16:43 |
|
|
SiQiel
|
Czat czy komenda, ważne żeby było skuteczne i ułatwiło komunikacje wśród znajomych
MAG OGNIA 80+ LVL ON
|
12 Lis 2016, o 19:32 |
|
|
|