Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Drop rarów z modliszki : Xantorn Xorgor Vrighor
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Od dłuższego czasu poluje na rary z modliszki : Xantorn Xorgor Vrighor. Minęło już dużo czasu od ich wprowadzenia, jak do tej pory jakoś ich nie mogę zdobyć, modliszka jakość skąpa, a na handlowym łatwiej dostać epika jak w/w rarki.
Proponuję zwiększyć drop tych rarów lub dać możliwość dropienia ich z innych bosów. |
|
12 Lis 2016, o 18:29 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Podpisuje się pod tym rękoma i nogami
Z geo czy duszka jeszcze jakoś w miarę dropią ale z modły ani widu ani słychu. _________________ P O Z D R A W I A M All postacie - Off Łucznik - On W grze od 15.09.2012 r. Koniec przygody 24.10.2018 r. Próba powrotu do pogrywania 27.06.2019 r. |
|
12 Lis 2016, o 18:38 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Popieram
Wiem, że ma nie być łatwo zdobyć taki rar dla peta, ale chyba są zbyt mało osiągalne, a petów 80+ jest dużo. _________________ Smok w dalszym ciągu siedział na pagórku, wesoło machając ogonem. ~A. Sapkowski. Zabijcie gorgunów! Zabijcie orków! Niczym innym nie ucieszycie Dzikich Ludzi —odparł Ghan-buri-Ghan. —Rozpędźcie złą pogodę i ciemności jasnymi mieczami! ~J.R.R. Tolkien |
|
12 Lis 2016, o 19:04 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Przesadzacie Na 50 modli spadły mi 2, Xantorn 5* i Xorgor 4* Nie wiem, o co wam chodzi
_________________ SiQiel, Larkas MAG OGNIA 80+ LVL ON "Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia." Dziękuję wszystkim, za merytoryczne odpowiedzi Pozdrawiam |
|
12 Lis 2016, o 19:30 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
To wygląda na to że masz sporego farta do dropów
_________________ P O Z D R A W I A M All postacie - Off Łucznik - On W grze od 15.09.2012 r. Koniec przygody 24.10.2018 r. Próba powrotu do pogrywania 27.06.2019 r. |
|
12 Lis 2016, o 19:44 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Modliszka ma obecnie 5 rarów, epika oraz 5 rarów(3 wyzej wymienione + 2 psychoobroże) dla petów co daje nam łącznie 11 losowań. Nie oczekuj więc że zwiększą dropa któregoś z tych przedmiotów.
_________________ Nie wiesz o co chodzi? Chodzi o http://screenshooter.net/100009842/kesibin Turniej Profesji Ostlor 2018 Luty: 1 Miejsce Turniej Profesji Ostlor 2018 Grudzień: 1 Miejsce 11.03.2017 11:16 Epik Imisindo został zdobyty! |
|
12 Lis 2016, o 21:03 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Rary te nie są zbyt potężne. Owszem. Są drogie ale nie warte swojej ceny. Sklepówkami można ekonomiczniej wyposażyć peta.
_________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
|
12 Lis 2016, o 21:31 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Sklepówki są tańsze ale nie dają takiego kopa jak te rary. Jeśli kogoś stać to chyba nawet za 30kk kupi, problem w tym, że nie ma od kogo.
Wysłane z mojego LG-D331 przy użyciu Tapatalka _________________ Texarrr - łucznik 92 Larkas |
|
14 Lis 2016, o 12:10 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |