Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Panie Drygu, panie Drygu! Tu ma pan pomocnika!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Lis 2016, o 17:34 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Sosumariusz Serwer: Tolnor |
Cześć! Mam na imię Sosumariusz. Jako że w Dumę Taernu (Fajna nazwa!) zagrywam się dopiero od roku lecz dość intensywnie mam kilka pomysłów co do jego rozgrywki:
1. a) Walka w turach jest świetna lecz każda z klas ma mało umiejętności. Radzę dodać niezbyt dużo aczkolwiek kilka, jakieś 3-5, umiejętności. Czemu nie iść na całego i nie dodać 50 "umek"? To proste! Momentalnie spadła by przystępność gry dla nowych i niedoświadczonych graczy jak np. mój młodzszy, aczkolwiek i tak całkiem niezły brat SH(33 poziom). 1. b) Jak wyżej napisałem walka w Taernie powinna być pisana z wielkiej litery, a po premierze Broken Ranks będzie mieć nawet potencjał e-sportowy (5 kontra 5 na arenie?)! Więc należałoby zrobić lepsze wojny gildii (wiem, wiem pisaliście na blogu że takowe zostaną dodane po BR). 2. Do gustu przypadł mi wasz pomysł na crafting! Wreszcie ! 3. nie lupie fas po usaleszniliscie mi prata od MMO 4. Po premierze Broken Ranks wprowadzanie aktualizacji ma być prostsze, tak? Więc co stoi na przeszkodzie by zrobić zapowiedziane przez was podklasy? A tak na serio. Dumam i dumam i dojść nie mogę do tego jakie one będą! Mam WIELKĄ NADZIEJĘ na to, że to będzie wielkie zaskoczen _________________ Oh, you touch my PROCENT Ostatnio edytowany przez Sosumariusz 6 Lis 2016, o 10:28, edytowano w sumie 3 razy |
5 Lis 2016, o 17:54 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Co do umek było już dużo pomysłów odnośnie ich a ekipa narazie nie widzi potrzeby robienia kolejnych,chyba że w podkładach o których nie wiadomo czy w ogóle wejdą.
Poza tym wydaje mi się,że twój post ma formę trollu. |
5 Lis 2016, o 18:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Sosumariusz jesteś świetnym kabareciarzem, jednakże do prawdziwego aktora jeszcze dużo Tobie brakuje.
_________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
5 Lis 2016, o 19:23 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Lis 2016, o 17:34 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Sosumariusz Serwer: Tolnor |
Uwaga! Tekst może zawierać śladowe ilości trollu, lecz mie pisałem go z takim (non)sensem
_________________ Oh, you touch my PROCENT |
6 Lis 2016, o 10:23 |
|
Uczeń Simona
|
Taern i potencjał esportowy yhyhyhyhyh dawno się tak nie uśmiełem
Gra w której o wszystkim decyduje niezależny od gracza % jako gra esportowa XD _________________ Mag Ognia 140 |
15 Lis 2016, o 15:42 |
|
Uczeń Simona
|
No mag wody juz jest gotowy tylko czeka na wprowadzenie to będziesz miał inne um ok.
_________________ Tak. |
15 Lis 2016, o 16:30 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
blaancik napisał(a): No mag wody juz jest gotowy tylko czeka na wprowadzenie to będziesz miał inne um ok. Wodne podpalanie? _________________ Larkas - Itolowskyyy - Bóczol - BuczolNup Ostlor - Itoleqq |
16 Lis 2016, o 16:26 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |