Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zablokowanie itemu przed wyrzuceniem/sprzedaniem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Proponuje by dalo sie zablokowac eq przed wyrzuceniem lub sprzedaniem bo obecnie trzeba bardzo uwazac przy pozbywaniu sie smieci z eq a pewnie niejednemu z nas zdazylo sie tak stracic rarka jesli to byly jeroszki lub cos podobnej wartosci to maly problem gorzej jak wywalimy psycho 6 lvl
|
11 Lut 2017, o 14:51 |
|
Chodząca legenda
|
Przecież ta blokada jest ... ile jeszcze blokad potrzeba? Wystarczy ostrożność.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
11 Lut 2017, o 14:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
jaka? Nic mi o niej nie wiadomo
|
11 Lut 2017, o 14:58 |
|
Chodząca legenda
|
To spróbuj coś wyrzucić, a dopiero pisz temat. Trzeba potwierdzić zamiar wyrzucenia klikając OK.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
11 Lut 2017, o 14:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
marne to zabezpieczenie raczej : C i nie chroni przed sprzedaniem u kowala o czym tez pisalem
|
11 Lut 2017, o 15:09 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
To powiedz mi prosze jak chcesz to zablokować i co, jeśli ktoś chce sprzedać resówke bo zdobył lepszą? Nie zdarzyło mi sie jeszcze sprzedać resówki ani rara u kowala, wystarczy patrzeć, czy nie dostajemy za dużo.
|
11 Lut 2017, o 15:14 |
|
Błądzący w Tunelach
|
mozna by to blokowac u jakiegos npc najlepiej u konwojenta a odblokowywalo by sie wpisujac haslo moze ono byc automatyczne np 123 dobrze jesli zablokowanie chroniloby tez przed wyeskowaniem
|
11 Lut 2017, o 15:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
albo mozna u konwojenta dodac dialog:
Chcialbym zrobic cos z moim sprzetem Konwojent pyta co i 2 opcje: Zablokowac Odblokowac I w okienku takim jak ulepszanie by sie to robilo |
11 Lut 2017, o 15:37 |
|
|
Ja bym tylko zmienił przy tym wyrzucaniu, że odpowiednio dla przedmiotów podpisanych, setowych, rarowych, epików by pisało np:
"Czy jesteś pewien, że chcesz wyrzucić podpisany, legendarny przedmiot?" jak był to item podpisny i epik/rar/set "Czy jesteś pewien, że chcesz wyrzucić podpisany przedmiot?" podpisany, zwykły ze sklepu "Czy jesteś pewien, że chcesz wyrzucić legendarny przedmiot?" rar/set/epik niepodpisany (NU albo uszkodzony) można jeszcze dodać coś z ulepszeniami/psycho poziomami Ale to już powinno wystarczyć. A co do sprzedawania u npc to chyba widać, że za dużo kasy dostaniemy, bo z reguły śmieciowe itemki nie mają prawie wartości (5% uszkodzony chyba) |
11 Lut 2017, o 16:25 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jak ktos wyrzuca sporo tych smieci to robi to szybko i raczej nie czyta tej formulki a przy sprzedawaniu nie kazdy patrzy ile kasy dostanie. Po sprzedaniu wyswietla sie to na zolto na bocznym ale wtedy jest juz za pozno
|
11 Lut 2017, o 16:44 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |