Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Temat do pomysłów na przyszłość
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam chciałbym założyć taki temat nie wiem czy się przyjmie ale można podawać tu swoje pomysły na updaty.
Móje pomysły: 1. Zwiększenie limitu poziomów do 280lvl i obniżenie o połowę próg leveli. W międzyczasie dodawanie nowych umiejek,bossów i krain. 2. Stworzenie serwera albo zmienienie któregoś z aktualnych na serwer z modami jeśli by się tak dało. 3. Możliwość wyboru rasy postaci z określonymi bonusami. |
|
16 Wrz 2017, o 14:41 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Siemka
Moje odpowiedzi: 1. Co do krain itp. zaczekaj do premiery Broken Ranks. 2. Chyba nie rozumiem Choć na każdym serwerze są Moderatorzy. 3. Hmm, jeśli dobrze rozumiem, Twój pomysł wygląda następująco: Mag ognia z dotkliwym uderzeniem zamiast np. inkantacji lub druid z kulą ognia zamiast os? A może rycerz z wodnym podpaleniem? Pomysł rzecz jasna jest, aczkolwiek zupełnie nieprzemyślany i spisany w niejasny sposób. W sumie nie wiem o co tutaj chodzi. Oczywiście sam zarys kiepski... Pozdrawiam EDIT: @down Nie traktuję Go jako trolla ;p Założył ten temat, rozumiem, że w jakimś konkretnym celu, więc odpowiadam _________________ Do zobaczenia... kiedyś Ostatnio edytowany przez GiveLife, 16 Wrz 2017, o 16:29, edytowano w sumie 1 raz |
|
16 Wrz 2017, o 15:29 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
nie karm trola :p
_________________ Loth 117 Druid 100 wbity: 2016-9-9 22:23 110 wbity: 2017-1-2 23:34 Pierwsza Morana 23.04.2017 Koniec: 2017-9-21 21:37 |
|
16 Wrz 2017, o 16:17 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
GiveLife napisał(a): Siemka Moje odpowiedzi: 1. Co do krain itp. zaczekaj do premiery Broken Ranks. 2. Chyba nie rozumiem Choć na każdym serwerze są Moderatorzy. 3. Hmm, jeśli dobrze rozumiem, Twój pomysł wygląda następująco: Mag ognia z dotkliwym uderzeniem zamiast np. inkantacji lub druid z kulą ognia zamiast os? A może rycerz z wodnym podpaleniem? Pomysł rzecz jasna jest, aczkolwiek zupełnie nieprzemyślany i spisany w niejasny sposób. W sumie nie wiem o co tutaj chodzi. Oczywiście sam zarys kiepski... Pozdrawiam EDIT: @down Nie traktuję Go jako trolla ;p Założył ten temat, rozumiem, że w jakimś konkretnym celu, więc odpowiadam Jemu nie chodziło żeby przedstawić konkretne, przemyślane pomysły, tylko założyć temat gdzie każdy mógłby opisać w 2-3 zdaniach swoje wymarzone pomysły/propozycje, które byłyby wprowadzane w kolejnych updatach. Np. 1.Podklasy ( po 3 dla każdej profesji.. itp) 2.Targowisko (opcja "kup teraz", system licytacji.. itp) 3.Instancja z pustynią ( Skorpiony, wielbłądy [może nowy zwierzak?]... itp) Przynajmniej tak to rozumiem W każdym bądź razie temat pasuje do karczmy raczej aniżeli tu. PS. I też nie traktuję autora jako typowego trolla |
|
16 Wrz 2017, o 17:04 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
jedyny co zrozumiał
|
|
18 Wrz 2017, o 11:16 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
GiveLife nie wiem jak można tak bardzo nie zrozumieć tak prostych i mało skomplikowanych zdań xD "z modami" czyli z modyfikacjami, "wybór rasy z określonymi bonusami" to nie tworzenie maga ognia z dotką, tylko najpierw wybierasz rasę, a potem klasę, zaś rasy mają własne bonusy, np. +10/10/10 resów fizycznych, +20 resów na uroki etc.
_________________ Jeżeli chcesz poznać różnicę między samouczkiem a prawdziwym Taernem, odwiedź nas na hc. |
|
18 Wrz 2017, o 12:23 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
4. Ban dla Gerdela na forum za notoryczne pisanie bzdur
_________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
|
19 Wrz 2017, o 19:38 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |