Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Exp łucznik bieda
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 1 Lip 2015, o 09:29 Posty: 31 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: BrataBrata |
Proponowałbym dodanie czegoś w rodzaju żabki na wyższy lvl, dajmy na to od 75lvl i można expić SOLO, bo mnie coś strzela jak już półtorej godziny szukam slota na gorzo( a nie mam więcej czasu jak 2h siedzenia przy komputerze) i nie mogę expić a już brakuje mi tylko skogana, eq na 85lvl na mnie czeka tylko muszę nabić te 15kk expa a nie da się nie expiąc. Oczywiście będzie na exp jakoś wejść: proponuję cenę za "<wejście na inste>" 5 impów +eska lub zlecko na powiedzmy 10-15 minut, grupki bije się tyle samo jak 35lvl bije grupki na żabce tyle że za grupkę jest 10k expa. Ja rozumiem że ktoś wyskoczy ,że to robienie czegoś tam od początku i czy ja wiem ile to jest roboty, że i tak są zajęci 3d, no ale taki boss jest potrzebny. Poza tym ostatnio widziałem zdjęcie dryga na fb jak programuje to z taką prędkością nie powinno to stanowić wyzwania ^^
|
|
19 Mar 2017, o 11:14 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Hejka
Zacznijmy od tego że kto Ci każe na Losach siedzieć? Dropić możesz na każdym innym bosie, a apropo expa solo... po co są moby? Pozdrawiam - Blusek - Larkas "Czacha" _________________ "Nigdy nie dziel znajomości na Biedny i Bogaty Nikt nie ma wpływu na to z jakiej pochodzi chaty" SynBlusi- LARKAS - "CZACHA" POZDRAWIAM "BLASZKI" Mag Ognia 111 lvl - DELETE Druid 86 lvl - NA URLOPIE U ROMANA ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ |
|
19 Mar 2017, o 12:53 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 1 Lip 2015, o 09:29 Posty: 31 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: BrataBrata |
Moby na których można expić właśnie są na gorzałce mózgu xD i nic nie wspominałem o dropieniu więc tak troche z czapy to wyjąłeś ;p
|
|
19 Mar 2017, o 14:04 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Po pierwsze - słownictwo
Po drugie - następnym razem bardziej zrozumiale pisz "posty" Po trzecie - dodawanie "kropek" itd. ułatwi czytanie ze zrozumieniem Po czwarte - Pokaż mi moba na którego trzeba gorzałe? Lempo/ Grizzli ??? Po piąte - jak pisałeś masz 80 lvl tak? Nie jesteś 100 lvl'em więc nie oczekuj że cały czas będzie dla ciebie slot na losy. Takie lvl'e zazwyczaj bierze się w desperacji, jak nie ma niogo chętnego. Po szóste - 2 godziny dziennie? Skąd takie limity? _________________ "Nigdy nie dziel znajomości na Biedny i Bogaty Nikt nie ma wpływu na to z jakiej pochodzi chaty" SynBlusi- LARKAS - "CZACHA" POZDRAWIAM "BLASZKI" Mag Ognia 111 lvl - DELETE Druid 86 lvl - NA URLOPIE U ROMANA ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ |
|
19 Mar 2017, o 14:37 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Zgadzam się w części z autorem tematu, brakuje bossów typowo przeznaczonych do robienia solo jak ropucha.
Jednakże gdzieś już autorzy podali informację, że taern to głównie społeczność i są za zmuszaniem do grupowania się w celu uzyskiwania doświadczenia/poziomów co w części jest zrozumiałe. Do autora: proponuję znaleźć aktywną gildię z podobnymi poziomami do twojego - pomaga w znalezieniu kompanów na wyprawy _________________ A little knowledge is a dangerous thing. PJONA! |
|
19 Mar 2017, o 14:53 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Obie kwestie są trafne.
Taern to gra zespołowa mamy grać w grupach i razem z innymi osiągać w grze coraz więcej, gra z innymi jest ciekawsza i przyjemniejsza niż samotne tłuczenie w kółko tego samego. Jednakże z drugiej strony są ludzie którzy nie mają na grę tak wiele czasu co inni, bądź tacy co w danej chwili chcieliby by skoczyć coś szybkiego solo bo czas nagli i tu przydatne byłyby bosy zrobione pod 1 osobę w danym przedziale lvl. Kiedy ekipa ogarnie wreszcie sprawy z 3d powinna wziąć ten aspekt pod uwagę. _________________ P O Z D R A W I A M All postacie - Off Łucznik - On W grze od 15.09.2012 r. Koniec przygody 24.10.2018 r. Próba powrotu do pogrywania 27.06.2019 r. |
|
19 Mar 2017, o 21:43 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
Gryzli? Lempo? Ja mam 40-65lvl? Mam 82lvl i szpile daje na gorzo normalnie i zwykle padam na mniej niz 30% (ostatnio na voughu x2 11% pozdrawiam gorąco). Skąd ograniczenia? Mam życie i obowiązki. Niektórzy, widzę mi polecają znalezienie aktywnej gildii... Aktywne gildie- nie moj lvl.
|
|
20 Mar 2017, o 14:37 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja osobiście z 80 na 85 wyexpilem na samych gorgach, 7 dni i bylo nowe eq na sobie:D
_________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
|
20 Mar 2017, o 20:45 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
mam łuka w twoim przedziale lv , tak jak ty mam epika i nie mam problemu ze slotem , nie szuka sie slota tylko samemu kmini skład polecam , aktywne gildie faktycznie nie w twoim zasięgu bo to zazwyczaj 110 + wiem bo uk to nie moja jedyna profka i jestem przeciw takim bosom solo , gra dla społeczności to trzeba sie zaklimatyzować a nie szukać własnych dróg . Fyo , Gmo , Modliszka ,Dz (na twoim lv) to są bosy solo ja nie latam bo nie lubie solo . Jedyny moment jak gram solo to zlecko na hajs /Mięsko jak pili hajs na premke
|
|
8 Kwi 2017, o 22:16 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |