Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kupiec flaszek - ceny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
Witam,
nie jestem pewien czy ekipa monitoruje jak dużo graczy sprzedaje flaszki u owego NPC, jakie typy flasz, jak to wygląda na różnych serwerach. Bazując na obserwowaniu rynku Ostlor jeśli chodzi o większe flasze spokojnie można graczom sprzedać każdy rodzaj, w cenach znacznie wyższych niż u kupca. Rozumiem, że taki był zamysł, sprzedania nieatrakcyjnych flasz po taniości, jednak czy w obecnych realiach ceny u Kupca nie są lekko przestarzałe? Wydaje mi się, że dość, że nie ma problemu ze sprzedaniem każdego rodzaju wf, to jeszcze sprzedaje się je znacznie drożej niż u Kupca. Jeśli ekipa monitoruje obroty tego NPC i jest wszystko OK, to nie ma tematu. Jeśli jednak przestał być wykorzystywany i jest tylko ozdobą na mapie może warto się zastanowić nad lekkimi zmianami cen? Od razu zaznaczę, że zupełnie nie wiem jak sytuacja wygląda dla małych i średnich flasz (chociaż zdaje mi się, że średnie też mają spory rynek zbytu ze względu na wskrzeszanie petów). Pozdrawiam _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
1 Maj 2017, o 15:31 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Najpierw jeszcze trzeba dopasc tego NPC, bo widać go rzadko
_________________ Lepsze 500k w depozycie niz epik w dłoni wroga Oszusta nie oszukasz ~Powali 2016 https://youtu.be/KvMtEQ5fYdA Łuk 85 |
1 Maj 2017, o 15:54 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Wf sily zawsze mozna mu sprzedac ale nic wiecej sie raczej nie oplaca
|
1 Maj 2017, o 17:20 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
WF siły zwykle tylko u niego można zgonić Znajoma ma tego po 50 szt. bo na handlu nikt tego nie bierze a kupca też się często nie widzi.
_________________ S.Larkas RudaŻyleta-VD 111 |
2 Maj 2017, o 02:05 |
|
Chodząca legenda
|
Na Ostlor wiele osób kupuje WF siły, różnych profesji. Spokojnie zarabia się więcej niż u kupca.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
2 Maj 2017, o 10:07 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
A no nie dopisałem-serwer larkas.Tam wf siły to balast
_________________ S.Larkas RudaŻyleta-VD 111 |
3 Maj 2017, o 01:11 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To akurat fakt na Larkas to setkami idzie kupić WF Siły
_________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
3 Maj 2017, o 02:41 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |