Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy przycisk w Zakładce "Ustawienia"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam!
Skoro już wszedł absolutny zakaz zasiadania, proponuję wstawić nowy przycisk w karcie Ustawienia. Przycisk kierowałby automatycznie na stronę supportu. Pomysł ten wpadł mi do głowy po kilkukrotnym założeniu tematu na supporcie i następnym niedotarciu do mnie wiadomości zwrotnej z linkiem aktywacyjnym na adres E-mail. Gdyby taki przycisk wszedł do gry, umożliwiałoby to również szybkie dotarcie do swoich tematów. Teraz to aby zalogować się na support trzeba wejść na e-mail (o ile przyjdzie owa wiadomość) kopiować numer sprawy i dopiero można się zalogować na suppa. Przycisk taki mógłby być również dodany do logowania na forum (po wprowadzeniu nowego silnika forum) _________________ "Nigdy nie dziel znajomości na Biedny i Bogaty Nikt nie ma wpływu na to z jakiej pochodzi chaty" SynBlusi- LARKAS - "CZACHA" POZDRAWIAM "BLASZKI" Mag Ognia 111 lvl - DELETE Druid 86 lvl - NA URLOPIE U ROMANA ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ |
8 Lip 2017, o 22:04 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Kojarzysz tą literkę "i" w prawym górnym rogu jak grasz?
Poza tym w e-mailu który dostajesz jest link do Twoich indywidualnych spraw na suporcie. Wiem, bo już nie raz przerabiałem sprawy na suporcie ;p |
8 Lip 2017, o 22:27 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jednakże nie zawsze te linki dochodzą...
A tak byłby przycisk który automatycznie loguje Cię do suppa _________________ "Nigdy nie dziel znajomości na Biedny i Bogaty Nikt nie ma wpływu na to z jakiej pochodzi chaty" SynBlusi- LARKAS - "CZACHA" POZDRAWIAM "BLASZKI" Mag Ognia 111 lvl - DELETE Druid 86 lvl - NA URLOPIE U ROMANA ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ |
8 Lip 2017, o 22:30 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Zapomniałeś o "PPM > Taern - Wiki"
_________________ Larkas - Itolowskyyy - Bóczol - BuczolNup Ostlor - Itoleqq |
8 Lip 2017, o 22:33 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |