Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana budynków G
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Maj 2017, o 16:44 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Narevy |
Witam w tym temacie chodzi głownie o to żeby była możliwość zmiany np "Metalurg" na inny budynek produkcyjny "Fabrykę kryształów" . Możliwe mogło by to być po przekroczeniu ustalonego progu presta bądź po ulepszeniu warowni na konkretny poziom.Oczywiście wyprodukowane surowce w czasie funkcjonowania poprzedniego budynku zostały by zabrane lub pozostało by około 10% bądź mniej bieżącej wartości.
Lub jeśli aż tak bardzo by ekipie zależało za złoto bądź platynę ale bez absurdalnych kwot jak za miejsce w 3 klatce mianowicie max 1k pl |
9 Cze 2017, o 14:07 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem na nie. A kwota za slot w 3 klatce nie jest absurdalna. 3 klatka to prestiż, musi kosztować
|
9 Cze 2017, o 18:04 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Uiop napisał(a): Jestem na nie. A kwota za slot w 3 klatce nie jest absurdalna. 3 klatka to prestiż, musi kosztować Prestiż? Jakoś go nie czuję mając Twiga ;D _________________ "Nigdy nie dziel znajomości na Biedny i Bogaty Nikt nie ma wpływu na to z jakiej pochodzi chaty" SynBlusi- LARKAS - "CZACHA" POZDRAWIAM "BLASZKI" Mag Ognia 111 lvl - DELETE Druid 86 lvl - NA URLOPIE U ROMANA ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ |
16 Cze 2017, o 06:01 |
|
|
Blusek napisał(a): Uiop napisał(a): Jestem na nie. A kwota za slot w 3 klatce nie jest absurdalna. 3 klatka to prestiż, musi kosztować Prestiż? Jakoś go nie czuję mając Twiga ;D Ja nie mam Twiga i za kazdym razem jak ide na bossa we 2 + pety to widze czego mi brak zrobie se mo pod miesko nawale 1k miesek i bedzie |
16 Cze 2017, o 19:09 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 82 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |