Strona 1 z 4 |
[ 33 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
YouTube & Taern
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Hejka
Osobiście uważam iż linki do kanałów i innych filmików na platformie YT powinny zostać zablokowane na czatach. Ciągły SPAM tymi linkami jest powoli irytujący... Dlatego wychodzę do Was z zapytaniem o Wy o tym pomyśle myślicie? _________________ "Nigdy nie dziel znajomości na Biedny i Bogaty Nikt nie ma wpływu na to z jakiej pochodzi chaty" SynBlusi- LARKAS - "CZACHA" POZDRAWIAM "BLASZKI" Mag Ognia 111 lvl - DELETE Druid 86 lvl - NA URLOPIE U ROMANA ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ |
|
29 Maj 2017, o 22:32 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Byl juz ten temat albo tu albo w karczmie
|
|
29 Maj 2017, o 22:45 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jednakże ja tego nie znalazłem. Dlatego też dodałem post.
I mam również nadzieję że zostanie zakwalifikowany do udanych pomysłów i zostanie on zrealizowany przy najbliższym upku _________________ "Nigdy nie dziel znajomości na Biedny i Bogaty Nikt nie ma wpływu na to z jakiej pochodzi chaty" SynBlusi- LARKAS - "CZACHA" POZDRAWIAM "BLASZKI" Mag Ognia 111 lvl - DELETE Druid 86 lvl - NA URLOPIE U ROMANA ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ |
|
29 Maj 2017, o 22:53 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Owszem przydałoby się Ale już temat o tym był jak widać jeszcze nic w związku z tym nie weszło
_________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
|
29 Maj 2017, o 23:03 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Balitazaar napisał(a): Owszem przydałoby się Ale już temat o tym był jak widać jeszcze nic w związku z tym nie weszło Dlatego trzeba podbić temat _________________ "Nigdy nie dziel znajomości na Biedny i Bogaty Nikt nie ma wpływu na to z jakiej pochodzi chaty" SynBlusi- LARKAS - "CZACHA" POZDRAWIAM "BLASZKI" Mag Ognia 111 lvl - DELETE Druid 86 lvl - NA URLOPIE U ROMANA ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ |
|
29 Maj 2017, o 23:07 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Według ekipy to promocja gry (chyba że zależy im na antyreklamie). Swoją drogą czyż nie ciekawe jest, ile nowych graczy przypada na dziesięć "filmików" typu "cherszt ze mnom i kolegami solo w 5 + konkórs na 50k". A nawet gdyby takie filmiki w jaki kolwiek sposób wpływały na przyrost graczy (wątpię), to po co reklamować grę na czatach gry? Jak narazie te linki spełniają jedynie funkcje irytacji obecnych graczy.
_________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
|
30 Maj 2017, o 06:58 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jak ktos spamuje linkami to jest knebel za spam i tyle
Wiadomo sa lepsi i gorsi youtuberzy ale gdyby ci lepsi mogli wysylac linki (pewnie nieraz chetnie ogladacie jakis turek morane czy cos) a ci z mniejsza ogladalnoscia nie to bylaby to dyskryminacja a ekipa musi byc poprawna politycznie |
|
30 Maj 2017, o 20:51 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Powinno zostać tak jak jest, linki nie są przecież uporczywe, nikt nie każe ich ci klikać i bez problemu da się je ignorować, nie zwracając na nie uwagi. No ale są ci co wszystko im potrafi przeszkadzać, a jeśli chodzi o spam linkami to co innego- smilodon już wszystko pięknie opisał
|
|
1 Cze 2017, o 16:51 |
|
|
|
Kaldar napisał(a): Powinno zostać tak jak jest, linki nie są przecież uporczywe, nikt nie każe ich ci klikać i bez problemu da się je ignorować, nie zwracając na nie uwagi. No ale są ci co wszystko im potrafi przeszkadzać, a jeśli chodzi o spam linkami to co innego- smilodon już wszystko pięknie opisał niech dodają opcje wyłączenia widoczności linków na określonym czacie do określonego serwisu i każdy będzie zadowolony np jak wpisałbyś /ignorelink youtube.pl na globalu to blokuje wszystkie wiadomości z linkami od zwykłych graczy |
|
1 Cze 2017, o 20:43 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
seba11pl napisał(a): Kaldar napisał(a): Powinno zostać tak jak jest, linki nie są przecież uporczywe, nikt nie każe ich ci klikać i bez problemu da się je ignorować, nie zwracając na nie uwagi. No ale są ci co wszystko im potrafi przeszkadzać, a jeśli chodzi o spam linkami to co innego- smilodon już wszystko pięknie opisał niech dodają opcje wyłączenia widoczności linków na określonym czacie do określonego serwisu i każdy będzie zadowolony np jak wpisałbyś /ignorelink youtube.pl na globalu to blokuje wszystkie wiadomości z linkami od zwykłych graczy Otóż to! Kufelek dla Ciebie się należy _________________ "Nigdy nie dziel znajomości na Biedny i Bogaty Nikt nie ma wpływu na to z jakiej pochodzi chaty" SynBlusi- LARKAS - "CZACHA" POZDRAWIAM "BLASZKI" Mag Ognia 111 lvl - DELETE Druid 86 lvl - NA URLOPIE U ROMANA ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ |
|
1 Cze 2017, o 21:08 |
|
|
Strona 1 z 4 |
[ 33 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |