Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Buff wataha-koszt
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Czy ktoś w ogóle korzysta z tego buffa? Osobiście nigdy nie widziałem. Mówią, że 10 platy na godzinę, to niewiele, jednak w praktyce widać, że to za dużo. Proponuję zmniejszenie ceny buffa o połowę. Pewnie niektórzy pomyślą, że wtedy będzie za dobrze. Wydaje mi się jednak, że lepiej zmniejszyć cenę buffa, niż żeby był nieużywany.
|
10 Gru 2017, o 12:52 |
|
Chodząca legenda
|
Co do ceny ciężko mi zabrać głos, nie mam petów i nie korzystam z watahy. Nie wiem jak ten buff jest często wykorzystywany, jakie są statystyki. Może właśnie celowo jest drogi, aby zbyt nie ułatwiać rozgrywki? O ile w ogóle można powiedzieć, że jest drogi, to twoja opinia.
Jeśli chodzi o przykład wykorzystywania, proszę niżej link do tematu, gdzie znajoma pochwaliła się watahą - grając cały czas z buffem: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=110&t=50840 Pozdrawiam _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
10 Gru 2017, o 15:04 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 2 Sie 2015, o 05:04 Posty: 31 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: GoodTank |
Podepnę się pod temat.
Osobiście cały czas jestem na buffie watahy i zrobiłem przez przypadek dość znaczący błąd. Zrobiłem sobie bufka na +16h i tak biegałem z watahą do momentu kiedy potrzebowałem wziąć bufka z gildii. Wybrałem nie tego co chciałem (zamiast na manę klik poszedł w kondycję). Ale że mnie bufki niewiele kosztują bez zastanowienia zrobiłem wyczyść bufki by wziąć ten na manę i co..? Szok !! Wyczyściło mi też bufka na watahę, czyli jednym klikiem straciłem 160pl wydane na buff wataha. Wg mnie powinno być jakieś ostrzeżenie, czy komunikat o wyczyszczeniu wszystkich bufków nawet tych niegildyjnych. |
10 Gru 2017, o 17:37 |
|
|
Walki z 3 petami sa juz dlugie, a z 4 to juz wole nie myslec ile trwa runda...
|
10 Gru 2017, o 18:16 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Fajnie by było jakby ten buffek był na dłuższy okres czasu np. wykupując go na tydzień czasu za określoną cenę platyny czy złota
_________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
11 Gru 2017, o 01:05 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |