Strona 1 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czarne
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Gru 2017, o 16:32 Posty: 5 Miejscowość: Przemyśl Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: PreesFire Serwer: Tolnor |
Może by taka propozycja żeby zmodyfikować te czarne na alair koło wieży ?
Typy 100+ wbijają i przeszkadzają low levelom w zabawie w oro/pvp , wbije taka gidlia w 5vs1 i nikt nie ma szans I moja propozycja taka albo usunac czarne i dac czerwone albo zmodyfikować zeby wysokie lvl nie mogly hopac ... bo to jest dramat co sie dzieje |
1 Sty 2018, o 16:08 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To zablokujcie sobie drużyny. Temat do zamknięcia
|
1 Sty 2018, o 16:12 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Blokowanie pt nigdy nie boli poza tym w końcu po coś te czarne zrobili . A jeśli chcesz zrobić PvP jeszcze możesz iść na arenę w Trentis lub czerwone pole
_________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
1 Sty 2018, o 16:20 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Gru 2017, o 16:32 Posty: 5 Miejscowość: Przemyśl Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: PreesFire Serwer: Tolnor |
No dobra ale taki 40 lvl stoi sobie bo mysli ze ktos rowny jego go zaatakuje a jak zaatakuje to jakis o wiele wyzszy i do tego jeszcze hopaja ...
|
1 Sty 2018, o 16:38 |
|
|
Ja juz dawno pisałem, że czarne pole obok Kameneak jest cały czas puste bo h lvle zamiast sie tam lac wola isc pod wieze na krainke dla 20-40 lvli i rozwalac walki.
ekipa ma wywalone |
1 Sty 2018, o 16:41 |
|
Błądzący w Tunelach
|
seba11pl napisał(a): Ja juz dawno pisałem, że czarne pole obok Kameneak jest cały czas puste bo h lvle zamiast sie tam lac wola isc pod wieze na krainke dla 20-40 lvli i rozwalac walki. ekipa ma wywalone Szczególnie na Larkasie ten typ patologii w pvp jest powszechny. Nie wiem jaki ubaw można mieć z ubicia 50 lvl'a mając 100, i jeszcze gdy ktoś do nas wbije. _________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
1 Sty 2018, o 17:28 |
|
|
na Oslotr jest to samo na dodatek przychodza po 2 lub 3 bo samemu jeszcze te 50 lvle ich zaoraja
|
1 Sty 2018, o 20:32 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Lut 2017, o 16:21 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Pokes |
popieram mam 100 lvl i ide wieczorkiem troche sie poorac ale no coz jest taka gildia lvl 110+ i atakuja ale to nie jest raz na jakis czas tylko bardzo czesto zamiast isc ma beirn bic sie ze swoimi chodza tu...
_________________ Mag Ognia: Pokes Epika nie zdropiłem! |
2 Sty 2018, o 17:49 |
|
Zabójca Tilsai
|
Moim zdaniem mechanizm sadysta powinien działać w każdym wypadku czyli zarówno po stronie atakującej jak i broniącej ponieważ po co przeszkadzać w pvp, atakuje 50 lvl 45 lvl a do tego 45 wbija 100 i taka walka nie ma sensu, 45 z 50 mają prawie równe szanse. Ponadto tasak powinien pojawiać się nad głową od razu a nie po nabiciu 200 pkt sadysty. Bo szczerze mówiąc to rozwiązanie miało być dotkliwą karą za PvP z dużo słabszymi a jest tylko śmieszną groźbą którą się nikt nie przejmuje.
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
2 Sty 2018, o 19:42 |
|
Zabójca Tilsai
|
Podbijam temat. Co sądzicie o zaostrzeniu działania sadysty?
Proszę o więcej cierpliwości, kolejny raz podbijasz swoje tematy pisząc post pod postem, gdy pozostają raptem dzień czy dwa bez odpowiedzi, a jest to sprzeczne z regulaminem. Szymdaro _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
4 Sty 2018, o 17:59 |
|
Strona 1 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |